Lapte praf. De ce avem nevoie pentru a-l prepara repede si bine

Ma gandesc de multa vreme sa scriu cate ceva din experienta mea de mamica de pana acum. Am adaptat din mers, am citit, am discutat, am ascultat si mi-am ascultat copilul.

Pentru ca Razvan a fost exclusiv pe lapte praf inca de la nastere, am avut nevoie de anumite obiecte pentru a hrani copilul asa cum trebuie, adecvat varstei. A trebuit sa ne organizam in asa fel incat sa avem tot ce ne trebuie si sa fim cat mai eficienti, fara a lasa copilul sa astepte. Continue reading

Stiuca umpluta

Acum 2 ani am mancat la Timisoara stiuca umpluta, gatita de un profesionist. Nu mai mancasem niciodata si m-a impresionat, asa ca am facut si eu de cateva ori. Atunci am scris reteta aici
E delicioasa! Acum ma uit insa luuuuung la poze si cam atat, ca nu prea cred ca ma mai incumet curand. Dar e o reteta care merita facuta macar o data in viata, daca iti place pestele!

Dovlecei umpluti

Ieri am fost plina de inspiratie culinara si m-am hotarat sa introduc in meniul bebelusului de 10 luni niste mancaruri mai “mancabile”.
Pentru ca multa lume in jur a tot facut ba ardei umpluti, ba dovlecei umpluti, mi-am luat si eu cele necesare si am trecut la treaba.DSC02738

Am tocat marunt (ca asa imi place!) 4 cepe Continue reading

Fructe pentru iarna

In fiecare iarna imi amintesc de minunatele fructe ale verii si regret ca nu le-am congelat. Anul trecut am pus doar visine si bine au prins pt niste placinte delicioase, dar si combinate cu iaurt!
Acum, ca Razvan e fan fructe si chiar trebuie sa manance, sunt hotarata sa conserv cat mai mult, Si pentru ca zaharul nu face bine (desi dulceata si compotul sunt bune rau!), am pus deja la congelat niste cirese si niste visine. Astept caisele…desi nu stiu cum se vor comporta…