Pinterest, colectii de vis

Pinterest.com este o colectie imensa de fotografii despre orice. L-am desoperit relativ recent, desi in jurul meu am tot auzit vorbindu-se despre. De cand am vazut ca-ti poti face colectii de fotografii de pe net, ca poti sa-ti faci albume cu propriile fotografii, ca poti cauta fotografii pe domenii de interes si poti salva ceea ce crezi ca ti-ar folosi mai tarziu, petrec destul de mult timp “colectionand”.
Mi-am facut o colectie cu Rochitele crosetate de mine, alta cu Croseturi minunate de pe net, alta cu idei de joaca, cu imagini relaxante, cu idei de amenajari interioare…si lista ramane deschisa, timp sa ai 🙂
Voi ce colectii v-ati facut??

Aplicatii educative pentru copii

Trebuie sa recunosc, nu prea ma incanta ideea de a initia copilul sa se joace pe calculator/ tableta si alte asemenea. As fi vrut sa aman cat mai mult momentul in care copilul meu sa aiba acces la asa ceva, insa, intre timp mi-am schimbat, partial, opinia.
Sunt inca impotriva utilizarii excesive a jocurilor si aplicatiilor si de asemenea, cred ca e nevoie de un control strict din partea parintilor.
Deocamdata suntem la momentul descoperirilor si tot cautand aplicatii adecvate varstei lui R, am dat peste cateva foarte interesante!
M-am orientat catre cele gen puzzle, invatarea limbii engleze, dezvoltarea atentiei, educatie muzicala, dezvoltarea gandirii si a memoriei.
Iata peste ce am dat:
Mobile Montessorri este o aplicatie ce foloseste principiile Montessori
Pentru educatie muzicala
Puzzle
Jocuri de memorie

Activitati ideale pentru vacata 🙂

Astept propuneri de aplicatii educative 🙂

Idei decoratiuni pentru Paste

Little Lucky face o colectie idei pentru decoratiuni de Paste si m-a invitat si pe mine sa adaug cate ceva. Ma gasiti cu Oua apretate si Ou crosetat . Vreau sa mai pun in practica cel putin o idee si cu siguranta, daca ma mobilizez in timp util, o voi adauga colectiei.
Colectia o gasiti aici , pe blogul Little Lucky.

Scena balconului

Locatie: Bucuresti, f aproape de bulevardul Stefan cel Mare.
Eram in masina, ne indreptam catre o intersectie semaforizata si ma uitam pe fereastra, cand, ce-mi vad ochii?
Intr-o casa de la strada, un barbat statea aplecat peste balcon, de ziceai ca vorbeste cu cineva de jos. Dar nuuuuu! Alaturi ii statea fidela sotia, ce avea in mana o cana maaare cu apa.
Ghiciti cumva ce se intampla???
Indiciu: daca erati sub balcon, va udati!!!