Pentru coji avem nevoie de 280 ml apa, 8 lg tarate ovaz macinate, 4 oua, un plic praj de copt. Compozitia poate fi facuta si pe jumatate. Eu am facut mai multe pentru ca vreau sa umplu cateva si cu crema de branza cu somon.
Intr-o cratita punem apa cu putina sare la fier si cand e aproape fiarta adaugam taratele amestecate cu praful de copt, amestecand bine sa nu faca cocoloase. Dupa ce se inglobeaza bine, oprim focul, lasam putin compozitia sa se racoreasca si adaugam cele 4 oua, unul cate unul, amestecand mereu.
Pregatim cosuletele de hartie pentru briose si pornim cuptorul. Vom pune compozitia in cosulete si cosuletele le vom aseza in tava de la aragaz. Atentie, compozitia se pune in cosulete foarte repede si se si da la cuptor, pentru a nu se inmuia hartia. Punem cate 2 linguri de compozitie in fiecare cosulet, pentru ca se vor unfla gogoselele. Dam la cuptor pentru 25-30 min, fara a deschide usa in primele 10-15 minute.
Crema: 2 galbenusuri, 4 lg indulcitor, o lingura si jumatate de amidon, 200 ml lapte degresat, esenta de vanilie
Amestecam galbenusurile cu indulcitorul si amidonul in craticioara in care vom face crema. Adaugam laptele si amestecam bine, pana se dizolva compozitia de galbenusuri. Asezam craticioara la foc mic si amestecam continuu, pana cand se ingroasa ca o budinca. Spre final adaugam esenta. Cand se racoreste putin crema, umplem gogoselele si pregatim glazura.
Glazura: 4 linguri lapte praf, un plic de ness, 2 linguri cacao degresata, apa cat sa lege glazura (nu f multa, cateva linguri)