Am facut ieri pentru Razvan (si nu numai) o budinca delicioasa si pufoasa!!
Multumesc Lavinia pentru idee!!
Ingrediente:
– 500 g branza de vaci
– sucul de la o portocala
– 3 linguri de miere
– 1 lingurita praf de copt
– 4 oua
– 4 pliculete zahar vanilat
– 6 linguri gris
– o para
– unt
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul, se unge o tava inalta cu unt.
Intr-un castron punem branza, ouale, mierea, zaharul vanilat, sucul de portocale si le amestecam cu blenderul pana se obtine o compozitie ca o pasta mai fluida. Se adauga apoi grisul si praful de copt, amestecandu-se cu o lingura.
Se toarna compozitia in tava si se aseaza feliile de para (para curatata de coaja) in tava, peste compozitie. Se poate folosi si alt fruct, dupa dorinta.
Se da la cuptor pana cand se rumeneste usor, aporximativ 30 de minute.
E indicata si pentru copiii de peste un an.
La Razvan a avut un succes nebun!!
trebuie sa incerc si eu 🙂
suna bine si arata si mai bine 😉
Am facut-o astazi. Edi doarme iar eu am mancat cam un sfert din ea.
E pentru prima oara cand imi doresc sa se trezeasca mai repede, sa mai apuce si el ceva 🙂
E super buna, moale, pufoasa si gustoasa!
Mersi!
da,e buna-buna! eu n-am avut decat o para, dar daca pui mai mult fruct, cred ca iese un pic mai inalta
Super, Giulianna!! Si eu ziceam ca am fcut cam multa, dar cand am vazut ce buna e, mmmmmm!
Clar voi mai face!
am facut azi din nou, dar cu piersici si banane. bianinteles ca a iesit ffff buna!! si am pus 1 kg branza, ca din jumatate de kg, abia daca apucams a gustam:)
cu mere rase si zeama de la o lamaie, plus zeama de portocala, iese ff buna:D