De la mancare |
Ingrediente:
– 300 g file de somon
– o legatura marar
– 2 oua
– 1 felie mare de paine
– sare
– 3-4 fire ceapa verde
-2-3 fire usturoi verde
– 1 morcv mare
– sare
Mod de preparare:
Am curatat somonul de piele si l-am taiat bucatele pe care le-am tocat cu blenderul. Am tocat ceapa, usturoiul si mararul, am dat morcovul pe razatoare.
Am maruntit painea si am amestecat-o cu toate ingredientele.
Chifetlutele le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptor pana s-au rumenit.
Razvan le-a mancat cu piure de cartof si sos de rosii aromat cu cimbru si marar.
cred ca sunt foarte bune. O sa incercam si noi:)
super idee!
nu e ideea mea, insa combinatia e bineintels dupa propria ureche si ies buune, bune!
am si eu o reteta cu somon aici, simplu de facut si cu bataie pe portii 😀
http://www.okey.ro/lila/somon-cu-legume.html
scoatem vinul pentru copiii insa tot bun ramane.
bine de stiut, ca avem ceva provizii de somon:)