Ingrediente:
– o farfurie adanca plina cu mere rase
– 2 linguri smantana
– 4 linguri gris
– 3 linguri zahar (brun, am pus eu)
– 1 plic zahar vanilat
– 2 oua
– unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Se da drumul la cuptor.Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, se amesteca cu 2 linguri de zahar. Galbenusurile de amesteca bine cu zaharul vanilat si cu smantana. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga grisul in ploaie. peste albusuri se pun merele si galbenusurile cu smantana, amestecandu-se pentru omogenizare.
Se pregateste un vas de yena, se unge cu unt si se presara o lingura de zahar, peste. Se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 30-45 minute.
Se poate servi simpla, cu sirop sau cu iaurt.
Pofta buna!
ce bine arata 😀
si nu pare greu deloc de realizat ;))
e f simplu de facut, sper sa iti fi placut!