Visam la acest tort de ceva vreme 🙂 Am asteptat o ocazie si am atacat!
Este un tort D-E-L-I-C-I-O-S!! Toti cei care l-au gustat au fost foaaarte incantati!!
Reteta am luat-o de aici . Singura diferenta a fost faptul ca eu am pus zaharul caramelizat si racit (pe hartie de copt), in blender si l-am macinat.
Din aceste cantitati au iesit fix 16 portii…nu foarte mari. Am savurat fiecare firimitura 🙂
Data viitoare fac cantitate dubla!
L.E.: de Paste am facut cantitate dubla de tort, la cerere 🙂
Foile le-am facut in tava dreptunghiulara, iar de aceasta data n-am mai gresit crema cu frisca :D. De Florii n-am fost atenta si am pus zahar in frisa, asa ca nu a mai fost la fel de batoasa. Dar cum experienta isi spune cuvantul…
L-am facut si eu de Pasti, pt ca a fost ziua lui Iris. Exceptional tortul. Am marit putin cantitatile, adica am adaugat 50% la foile din blat. Il recomand tuturor. E delicios si foarte usor de preparat. Mersi, Claudia.
La multi ani, Iris!!!
Mirela, l-ai ornat super!! Ma bucur ca v-a placut!