Pe unde sa ne plimbam cu caruciorul…iarna?

La Caracal a nins pana in week-end-ul tecut, destul de mult, adica nivelul zapezii a ajuns undeva la 10-20 cm!
S-au rup fire de telefon, sau de ce or fi…au cazut stalpi de telegraf!
Luni, soare si ceva mai cald, asa ca ma gandeam sa-l scot pe Razvan la aer, cu caruciorul, sa ne plimbam nestingheriti, pana in centru si inapoi. Stop! Pai cum cu caruciorul?? Pe unde sa merg cu caruciorul?? Pe “partea carosabila?” Ies la poarta si arunc o privire pe strada noastra minunata si se vedea ceva-ceva asfalt, dar trotuarul era tot alb…Hm, ce oameni, sa nu-si dea zapada de la poarta!!
Ok, deci cade faza cu caruciorul, asha ca ma inham, la propriu, cu marsupiul si purcedem la plimbare. dar pentru ca plimbarea sa nu se termine inainte de a incepe, din cauza de dureri de spate, pana in centru mergem cu masina (nu va speriati, nu am condus eu!).
Toate bune si frumoase, am ajuns in centru, ne dam jos din masina si o pornesc la pas, cu bebelusul din dotare.
Merg catre coltul strazii, la trecerea de pietoni, sa traversez…dar nu mai vedeam trotuarul: era un maldar de zapada, exact acolo! Dar noi pe unde trecem? Si imediat zaresc gaurile lasate de pasii altor trecatori. AHA!!! Deci pe aici! Nu prea vedeam bine in fata, din cauza de bebe atarnat de mine si nu ajung bine la capatul urmelor, ca apare un alt obstacol: un stalp de telegraf!! Cazuse probabil pe strada si l-au sprijinit “putin” pe marginea trotuarului…Putin, adica de…miercurea, joia, vinerea, sambata sau duminica trecuta, ca ziua de luni nu o mai pun la socoteala…prima zi a saptamanii…nici musca nu zboara!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *