(Concurs la final) Dentestet a anunțat că a avut în 2013 venituri în creștere cu 20% comparat cu 2012, depășind 3 milioane de euro. Grupul de clinici stomatologice – Dent Estet 4 Kids, 4Teens și Green Dental – a anunțat azi și deschiderea unei noi clinici 4 Kids la Timișoara. Investiția a fost de 150.000 de euro, iar planul de afaceri prevede venituri de 200.000 de euro în primul an și peste 1.000 de pacienți.
În 2008 a fost deschisă prima clinică Dent Estet 4 Kids în București. Noi nu găseam deloc dentist pentru copii, cei la care am fost nu se pricepeau, iar copiii țipau și nu puteau urma niciun tratament. Am avut emoții mari și prima oară când am fost la Dent Estet 4 Kids. Dar atmosfera de acolo și profesionalismul doctorilor au învins orice temere. Cred că Dent Estet 4 Kids este un exemplu de afacere excelentă, pornind de la un domeniu concurențial și intrat pe o nișă unde nu există practic competiție.
Catrinel Hagivreta ne-a povestit despre istoria clinicii din 1999 pînă astăzi, iar unul dintre medicii specializați în tratarea copiilor ne-a explicat importanța unei informări corecte, atât pentru părinți, cât și pentru copii.
Clinica din Timișoara va oferi gama completă de servicii specializate care se regăsesc în prezent în sediul din Bucureşti şi va reuni o echipă de 6 medici specializați în stomatologia pediatrică, 2 medici ortodonţi, 2 medici anestezişti colaboratori şi un psiholog. Portofoliul Dent Estet 4 Kids Timișoara va include tratamente sub anestezie generală, realizate sub supravegherea medicilor anestezişti din departamentul ATI şi tratamente ortodontice prin Excellence Ortho Center, singurul departament de Ortodonţie din ţară cu medici specializaţi în tratamentul ortodontic specific fiecărei grupe de vârstă.
Pacienții cu teamă de stomatolog sau cu nevoi speciale vor avea acces la unul dintre serviciile oferite în exclusivitate într-o clinică dentară privată din România: Sleepy 4 KIDS. Prin intermediul inhalosedării și anesteziei generale copiii cu un grad crescut de anxietate își pot recăpăta sănătatea zâmbetelor confortabil și în siguranță. Astfel, in cadrul DENT ESTET 4 KIDS din Timisoara există un departament ATI condus de o echipă de medici specializați în tehnici de sedare medie și profundă.
Mai mult, pentru ca experiența micilor pacienții să fie una plăcută, spațiul a fost creat special pentru micii pacienți, în tema copilăriei și a jocului, iar cabinetele sunt personalizate pentru fiecare segment de vârstă.
De asemenea, publicul va avea acces la toate programele educaţionale lansate în cadrul DENT ESTET 4 KIDS Bucureşti: „Să creștem zâmbete sănătoase”, programul de educație stomatologică adresat copiilor și sesiunile informative dedicate părinților, „Dental Care Parenting”.
Clinicile pentru copii aduc cam 30% din veniturile anuale ale grupului Dent Estet.
Concurs
Lasă aici un comentariu în perioada 12-20 decembrie 2013 în care să ne convingi că vei merge la dentist și poți câștiga un voucher de reduceri [de 450 de lei]oferit de Dentestet:
Salutare.Scoaterea dintisorilor de lapte era o fobie mai mare decat “Bau Bau” cand eram pitic iar parintii incercau prin orice mijloace (sa ma pacaleasca) sa ma faca sa scot dintisorul care se “zguduia” dintr-o parte in alta mai rau ca la cutremurul din 77.Amanam de pe o zi pe alta iar cand nu se mai putea amana,urlam ca din gura de sarpe iar saraca mama imi explica ca trebuie scos pentru a face loc celuilalt dintisor care se va muta in locul celui vechi.Desigur,imi spuneau sa ii bag sub perna iar Zana Maseluta ma va rasplati cu diverse dulciuri si jucarii iar eu ma lasam fraierit iar dintisorul disparea cat ai clipi ca “David Blane” iar durerea era absenta.
Dupa perioada dintilor “de lapte”,fiind la liceu,am avut de lucru cu o masea problema (mentionez ca respectam regula spalarii dupa fiecare masa dar asa a fost sa fie) si mi-am facut programare la cabinetul stomatologic al liceului pentru o extractie de masea (sau ce mai ramasese din ea : ))))) ).Zvonurile ca dentistul e un fel de “Hitler al maselelor” ma coplesea,mi se inmuiau picioarele si ma luau transpiratiile si pe deasupra inghiteam in sec.Erau 2 doamne asistente de treaba,mi-au explicat detaliat toata procedura si am capatat un pic de incredere in mine.M-au asezat pe un scaun,mi-au facut anestezia si cu uneltele in cauza au extras resturile si radacina maselei cauzatoare de dureri.Mi-am spus in gand ca am fost prost influentat de cei din jur si de zvonuri fara nici o baza reala atat timp cat se lucreaza cu profesionalism.
In momentul de fata,m-as duce fara cea mai mica retinere la dentist.Sunetul frezei nu ma va face sa cer medicului o pereche de casti pentru a asculta muzica,acul oricat de mare ar fi,nu ma va impiedica ca sa-i zambesc ironic,nivelul adrenalinei in sange nu va mai exista,respiratia va fi ofensiva si nu invers.Probabil se va mira medicul stomatolog de cata relaxare exista in mine ca si cum nu as avea nimic de pierdut.Am invatat ca trebuie luptat cu netratarea dintilor si a maselelor indata ce apar probleme fiindca multumirea va fi mult mai mare decat atunci cand ai dureri cumplite iar frica de dentist te face sa ramai cu acele dureri.Durerea de masea e una dintre cele mai urate lucruri si nu vreau sa treaca nimeni prin asa ceva !
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !
Buna 🙂
La dentist tot spun ca ma duc de vre-o 8 ani incoace dar frica de dentist este mai mare decat orice altceva. O singura data am ajuns pe scaunul dentistului si asta doar pentru 2 minute cand aveam abces si ma durea atat de tare incat nu am mai putut rezista.
Cand am vazut cum trage fiinta aceea de falca mea am zis ca eu pe aici nu mai trec. M-am dus pe hol sa astept sa imi faca un drenaj dar credeti-ma atunci cand am iesit din cabinet durerea mi-a trecut instant, am iesit pe usa si dus am fost.
Mare greseala am facut, atunci aveam doar o carie care putea fi tratata, acum am mai multe si tot nu am curaj sa ajung din nou la dentist. Oroarea mea nu poate fi descrisa, ma tem ca voi ajunge acolo si de frica fac infarct :)) plus ca nu am deloc incredere in cabinetele noastre, multe persoane au plecat de acolo mai rau decat au intrat si cu buzunarele usurate de bani pe deasupra sa nu mai mentionez de persoanele care au plecat direct la morga- informatie sigura. Am auzit atatea povesti rele incat de fiecare data cand trec prin fata unui cabinet ma gandesc cate are de indurat saracul om.
Acum ma doare din nou prima masea cariata, care de fapt a ramas doar radacina din ea si parca m-as duce la dentist, dar pana dimineata durerea va trece si o data cu ea si dusul meu la control.
Trebuie sa va povestesc ca asta vara am dat tarcoale unui cabinet la care a fost si mama, dar cand am intrat mirosul insuportabil, zgomotul frezei m-a facut sa ies. Iar am procedat rau, pentru ca dupa nici o saptamana am aflat ca doctorita a murit. Am considerat a fi un semn rau si iar am amanat, nu stiu pana cand voi mai putea amana acest lucru, cert este ca nu vreau sa ma despart de dintii mei.
Problema mea este de fapt lipsa de calciu pe langa altele de care nici nu stiu, desigur… sper sa remediez probleme de sanatate cat mai curand si frica mea de “freza” si de cabinete insalubre sau pline de tehnologie de ultima ora si angajati corigenti.
Vreau sa imi gasesc un medic care sa lucreze bine (totodata folosind si materiale bune), cu care sa pastrez legatura si sa merg la control regulat, intretinandu-mi dintii prin periaj/detartraj. Cat de curand vreau sa imi fac curaj si sa merg!
Va doresc sarbatori fericite!
Îmi amintesc când eram copila. Aveam vreo 6-7 ani. Gura plina de carii. Din ce cauza? Datorita indisciplinei. Nu vroiam sa ma spal pe din?i, chiar daca maicamea tragea de mine sa fac asta. M-a lasat putin mai moale stiind c? o mare parte din dinti vor fi înlocuiti.
Consecintele? A trebuit sa merg de multe ori la dentist pentru a elimina cariile, pentru a avea o gura sanatoasa si cu dinti sanatosi.
Problema e ca nu a venit cu una cu doua. A fost un pret pe care a trebuit sa-l platesc. Doua masele nu au mai putut fi salvate si au fost extrase. E o lectie pe care am învatat-o, scump, zic eu.
Îmi amintesc cum ma duceam cu frica. Cum toata lumea se facea dintr-o data gri atunci când trebuia sa ajung la dentist. Ma duceam de obicei cu maica-mea, uneori chiar si cu taica-meu.
Au fost momente în care din cauza fricii pe care o simteam, dentistul a trebuit sa opreasca interventia. Doua situatii mi le amintesc în amanunt. Prima era prin clasa 1-2 iar ultima la începutul liceului, clasa a 9-a.
Mi-era asa de frica încat îmi generam (fara sa vreau, bineînteles), o stare de greata imediat cum deschideam gura. Din momentul în care începea sa-mi analizeze dantura, eu porneam niste tuse la fel ca înainte de voma si nu se putea continua.
Mergeam la dentist doar atunci când cutitul ajunsese la os. Când ori aveam punga de puroi în gingie, ori când durerea nu ma mai lasa sa-mi dorm nop?ile.
Dar, acum ceva timp am fost din nou. De data aceasta, doar la un control, fara sa ma doar? nimic.
De ce? Întotdeauna preventia e mai ieftina si mai putin costisitoare decât „reparatia”.
Ce vreau sa spun? E important sa faci lucrurile de care ti-e frica, nu numai ca sa câstigi ceva ce îti doresti, dar si ca sa nu pierzi ceva ce ai deja. Povestea cu dintii e un caz particular, dar se poate extrapola în multe alte situatii comune din viata de zi cu zi.
Asadar, daca înainte mergeam doar împinsa de la spate de durere si aveam programari peste programari, saptamâni la rând. Acum aleg sa merg din când în când, (la 6 luni e recomandat), pentru a preveni.
De ce mi-era atât de greu în trecut iar acum o fac mult mai usor?
În trecut, mersul la dentist era un fel de pedeapsa, era ceva „grav”, ceva „dificil” si „deosebit”. Acum, mersul la dentist nu mai e o calatorie într-un loc „tragic”, ci e ca un consult de estetica.
Ai fost vreodata la coafor/frizer? A fost ceva „groaznic”, de care ti-era frica? Nu prea cred.
Priveste mersul la dentist ca mersul la coafor si nu-ti va mai fi frica atât de mult.
Vreau sa va povestesc ceva, incercam zilele trecute sa-mi conving o prietena sa mearga la dentist, dar ea tot sustinea ca se va duce cand va avea bani, timp etc. Faza „amuzanta” este ca m-a sunat dupa cateva zile sa-mi ceara numarul de telefon al unui dentist pentru ca i se umflase rau maseaua. Concluzia este cea din prima prima propozitie si anume ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo vei ajunge, dar starea in care ajungi tine in totalitate de tine.
Acum nu imi mai este frica, m-as duce mereu cu placere.
Va doresc dinti sanatosi si la locul lor, precum si sarbatori fericite ! 🙂
Doar trei raspunsuri, fiecare foarte bun … Asa ca trag la sorti. Castigatorul este chiar primul comentator : Ciurea Dumitru Daniel.
Felicitari. Filmarea pe Youtube: