Concerte

Ediția a 3-a Bikers For Humanity Rock Fest lansează primele 500 de abonamente la preț redus

A treia ediție a celui mai mare festival caritabil de rock autohton, Bikers For Humanity Rock Fest, revine la Brezoi între 28-30 iunie 2024, cu un line-up de zile mari și un discount pentru primele 500 de abonamente. Evenimentul de anul viitor are ca scop ridicarea Centrului Cultural Bikers For Humanity Brezoi, un loc pentru copiii din zonă în care să poată desfășura diferite activități culturale și artistice.Bikers For Humanity Rock Fest – ediția 3

După ce în 2023 au finalizat cabana cu observator astronomic din Nucșoara, județul Argeș, proiect pentru care au câștigat locul I la Gala Societății Civile 2023, secțiunea Servicii De Asistență Socială, echipa bikerilor pornește un nou proiect de amploare. Alături cei de la Constelații Rock și Aby Stage, pe terenul pus la dispoziție de Primăria Brezoi, chiar lângă spațiul în care are loc festivalul de rock, voluntarii vor construi de la zero un loc de vis în care copiii din comunitățile locale vor putea să se întâlnească pentru a învăța să cânte la diferite instrumente, să picteze, să danseze și să descopere arta.

„Visăm să-i vedem pe mulți dintre ei, urcând pe scena de la Bikers For Humanity Rock Fest, în anii viitori, deschizând pentru legende ale rock-ului românesc”, a declarat echipa BFH.

Un număr de 19 trupe de diferite tipuri de rock și din generații diferite vor participa la a treia ediție a festivalului, devenit deja o tradiție în comunitatea rock pentru a ajuta acest vis să devină realitate. Printre ei se numără nume care au fost și la edițiile trecute, precum Trooper, Cargo, Altar, Phoenix, Compact, Bucovina, dar și trupe care ajung la acest festival pentru prima oară, precum byron, Luna Amară sau Bosquito. În plus, lor li se adaugă o serie de trupe la început de drum, din dorința organizatorilor de a promova și de a crește noile generații de muzicieni. Printre ei se numără Revolter, Voodoo Child sau Outflow.

După ce ediția de anul acesta a fost un succes și s-a bucurat de mii de participanți care au venit la Brezoi pe parcursul celor trei zile, echipa s-a decis să facă un cadou susținătorilor cauzei Bikers For Humanity. Astfel, primele 500 de abonamente au fost lansate pe platforma iaBilet.ro la prețul promoțional de 297 lei. Ca și anii trecuți, toate încasările din bilete și produsele merchandise Bikers For Humanity vor ajunge direct la construcția Centrului Cultural din Brezoi. Copiii cu vârsta sub 13 ani au acces gratuit. Persoanele cu dizabilități certificate au acces gratuit cu însoțitor sau fără, în baza unui certificat valid și a cărții de identitate. Însoțitorul persoanei cu dizabilități este obligat să prezinte documentele emise de instituția statului care atestă fără drept de tăgadă că are această calitate.

Bikers For Humanity a început în toamna anului 2015. Organizația Habitat for Humanity a invitat atunci diferite personalități publice pentru a se alătura echipelor sale de voluntari, în proiectul Big Build de la Bacău. Printre ei se afla și omul de radio și televiziune Cristian Hrubaru, cunoscut și pentru pasiunea sa legată de motociclete, el fiind foarte activ în comunitatea moto din România (prezentator al întrunirilor, întâlnit deseori la evenimentele caritabile inițiate de motocicliștii români).
Ideea de a aduna laolaltă o mână de motocicliști i-a venit în timp ce punea o țiglă pe una din casele ridicate la Big Build 2015. A fost suficientă o întrebare pe Facebook, ca mai apoi să strângă 400 de bikeri voluntari din toate colțurile țării, pentru ceea ce avea să devină prima ediție Bikers For Humanity.

Acesta este doar începutul unei povești frumoase cu motocicliști, oameni minunați, ce au o inimă uriașă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *