Vedete

Zoli Toth – prezentator tv

Percutionist in trupa SISTEM, muzician de exceptie, manager artistic si business man. Sunt doar cateva dintre fatetele lui Zoli Toth.

In ultimul an, Zoli s-a implicat in campanii ecologice si a facut publice convingerile sale cu privire la importanta conservarii mediului natural.

Scopul sau a fost acela de a-si folosi notorietatea pentru a convinge cat mai multi oameni sa respecte si sa pretuiasca natura. Implicarea sa nu a fost trecuta cu vederea: a primit invitatii de a scrie articole in reviste de profil, de a paricipa la diverse actiuni specifice si, mai nou, de a prezenta o emisiune tv.

Green Report este un proiect media care cuprinde site, revista si emisiune tv, toate purtand acelasi nume. Emisiunea Green Report se difuzeaza saptamanal pe TVR1. Pentru acest al doilea sezon, producatorii l-au invitat pe Zoli Toth sa preia postura de moderator.

Muzicianul a fost foarte incantat ca i se da astfel prilejul de a-si expima convingerile si ingrijorarile eco, de a dialoga cu colegi de breasla pe teme serioase si importante, intr-o atmosfera relaxata, de a intra in contact chiar cu reprezentantii autoritatilor locale si centrale. Formatul emisiunii este interactiv, cuprinzand stiri, informatii, reportaje si sfaturi ecologice.

Zoli a fost pus in situatia de a lua interviuri si de a se scoli intr-ale televiziunii. Se pare ca rolul i se potriveste de minune. Zoli a prins gust/ drag de televiziune deja! Printre cei intervievati de el se numara Virgil Iantu, Catalin Stefanescu, Razvan Spiridon, Dorina Chiriac, Adrian Oianu, Andrei Gheorghe s.a.

Vineri, 10 octombrie, de la ora 16, Zoli Toth debuteaza ca om de televiziune.

Detalii si aici: www.green-report.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *