Concerte

Zeppelin & East Roots Band Live (Elephant Pub, 25 septembrie)

Zeppelin si East Roots Band vor concerta pe data de 25 septembrie in Elephant Pub and Live Music (str. Gabroveni nr. 12/Centrul Istoric). Evenimentul va incepe in jurul orei 21.00 si ii va avea ca invitati special pe Jhivago (Veritasaga) si Moses (Funktastics). Lineup-ul va fi completat de Koma si Chesarion.

Zeppelin este o trupa aflata la intalnirea dintre hip-hop, funk si soul. Cei trei membri (Serafim, Ortega si Koma) si-au propus sa „aduca Jimi Hendrix-ul in hip-hop”, dupa cum ne-a declarat Koma, membru si purtator de cuvant al trupei. Acest proiect muzical a debutat in anul 2007 cu piesa „Ca Nou” (ce a fost inclusa pe compilatia „Hades Records Preia Controlul 2”) si are la activ un EP („Fara Parasute”, scos tot la Hades Records). Pentru concertul din Elephant Pub, cei trei au pregatit un show special, in cadrul caruia vor fi cantate in premiera piese de pe noul lor album, care este momentan in lucru. Lor si se va alatura pe scena si Jhivago (Veritasaga) si Moses (Funktastics).

East Roots Band combina intr-un mod original genuri precum drum and bass, ska, reggae si dancehall. Chiar daca s-au format in anul 2009, au ajuns in scurt timp scenele unor festivalurilor muzicale din Romania (Summerjam Fest 2010 si Stuffstock 2010) si au sustinut mai multe concerte atat in Bucuresti cat si in tara. Pe 25 septembrie, East Roots Band va pregati un show in care se vor canta piese noi de pe albumul de debut la care formatia lucreaza in prezent.

Va asteptam sambata, 25 Septembrie in Elephant Pub and Live Music pentru o seara cu muzica reggae, hip-hop si dancehall. Pretul biletului de intrare va fi 10 Ron, iar intrarea se face incepand cu ora 21.00. Acest eveniment este prezentat de catre Jah Army Events si Hades Records

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *