LifeStyle

Vunk – nou videoclip È™i single pe 09.09.09

La trei luni de la lansarea videoclipului La orice ora, Vunk revine cu un nou single si un nou clip menit sa traga alarma si sa transmita un mesaj puternic. Dau alarma!, piesa pentru cei care mai cred, inca, in asemanari si nu in deosebiri, se bucura de un videoclip ce a fost filmat cu cateva zile in urma pe velodromul stadionului Dinamo din Bucuresti, avandu-l in rolul principal pe Andrei, un baiat de 17 ani, bolnav de autism.

Videoclipul este semnalul nostru de alarma fata de cei care intorc spatele celor care au nevoie de ajutor. Fata de cei care inchid ochii atunci cand vad un om bolnav.. Fata de cei care cred ca lumea noastra este mai buna sau mai frumoasa decat lumea celor care sufera de autism a declarat Cornel Ilie.

Lansarea noului clip va avea loc pe 09..09.09 la ora 9 pm, in exclusivitate pe site-ul oficial al trupei www.vunk.ro. In aceeasi seara va putea fi vazuta pe site si o a doua varianta de videoclip facuta in intregime de fanii trupei, cu ajutorul echipei de la homemade.ro, in urma concursului Tu faci urmatorul clip Vunk, incheiat pe 5 septembrie.

Numaratoarea inversa a inceput iar pana la momentul premierei, puteti urmari teaser-ul oficial al videoclipului DAU ALARMA!, semnat Vunk: www.youtube.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *