Despre copii

Vrei sa devii maestru BAKUGAN?

Noriel si Toyplex organizeaza prima competitie de Bakugan!
Dovedeste-ti maiestria de luptator Bakugan si castiga premiile puse in joc!

Concursul se va desfasura in zilele de 30 si 31 Mai si va avea loc in magazinele Toyplex din Centrul Comercial Vitantis (Calea Vitan-Barzesti 7A, Bucuresti, sector 4) si Centrul Comercial Mall Militari (Bd Iuliu Maniu, nr. 546-560, Bucuresti, sector 6). Talonul de inscriere se poate completa online pe site-urile Noriel sau Toyplex sau direct in magazinele Toyplex, iar regulamentul competitiei este publicat tot pe aceleasi site-uri. Numarul de competitori este limitat, de aceea inregistrarea participantilor se va face in ordinea inscrierilor.

Noriel, avand mai mult de 14 ani de activitate sustinuta, este lider de piata in industria de jocuri si jucarii din Romania, avand un portofoliu de branduri active si in continua expansiune.
Noriel dezvolta in permanenta si produse proprii: jocuri distractive si educative, cum ar fi computerele pentru copii, dar si cele mai vechi si mai renumite jocuri traditionale romanesti: Comoara lui Piticot, Nu Te Supara Frate, Sus-Jos etc.
Din anul 2006, Noriel a intrat si pe piata de publishing, iar in momentul de fata editeaza 12 reviste pentru copii de mare succes, cu mai mult de 150.000 de copii vandute pe luna.
In 2008, Noriel a lansat si primul club online pentru copii din Romania, gazduit la adresa www.noriel.ro, unde copiii pot interactiona cu ceilalti fani ai revistelor, jocurilor si jucariilor distribuite de Noriel.
Bineinteles ca nu puteti rata nici site-ul special conceput pentru iubitorii Bakugan, la adresa: www.bakugan.ro

Dana Hodorog
Noriel Impex SRL
www.bakugan.ro
MARKETING@norieltoys.ro
http://www.noriel.ro

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *