Concerte, MUZICA

VREAUBILET da startul primei editii FOLK MARATON pe 30 septembrie!

Pentru ca folkul reprezinta muzica cea mai apropiata de sufletul tinerilor din ultimii 30 de ani, VreauBilet prezinta pe 30 Septembrie, la Sala Palatului prima editie de “Folk Maraton”, un concert – eveniment menit sa contribuie la redescoperirea si mentinerea fenomenului muzicii folk in randul tinerilor de astazi.

Nume sonore ale genului si-au anuntat deja participarea la acest maraton, precum : Zoia Alecu, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Baniciu, Marius Batu, Ducu Bertzi, Florin Chilian, Maria Ghiorghiu, Vasile Seicaru, Emeric Set, Tatiana Stepa, Pavel Stratan, Mircea Vintila si Tapinarii, care vor declansa buna dispozitie pe parcursul a peste 3 ore de muzica folk 100% in stare pura.

Amfitrionul reprezentatiei va constitui un atu in plus al acestui eveniment, actorul Dorel Visan acceptand cu placere sa fie gazda spectacolului, el insusi declarandu-se un infocat consumator al genului folk.

Spectacolul “Folk Maraton” ce vine ca o gura de aer proaspat pentru amatorii de muzica buna, se va desfasura annual si va continua misiunea VreauBilet – aceea de a promova arta si cultura prin implicarea sa activa la nivel social, oferind romanilor evenimente de prestigiu si punand in valoare artistii importanti ai Romaniei.

Biletele vor putea fi achiztionate incepand cu data de 1 iulie, de la Sala Palatului, magazinul VreauBilet (Unirea Shopping Center – et. 2), Magazinul Ligia F (Pache Protopopescu 23), sau online prin site-urile vreaubilet.ro, blt.ro si bilete.ro.
Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: V.I.P – 120 Lei, Cat. I – 100 Lei, Cat.II – 80 Lei si Cat.III – 60 Lei.

Parteneri:

Jurnalul National, Sapte Seri, Port.ro, Softhost, Comunicatedepresa.ro, Unirea Shopping Center.

Un eveniment organizat de : VreauBilet

www.vreaubilet.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *