Sanatate

Vreau sa fiu sanatoasa la final la Romantica

Vineri, 9 mai, incepand cu orele 16.45, in cadrul emisiunii “Supravietuitorii”, telespectatoarele vor putea urmari finala campaniei “Vreau sa fiu sanatoasa”, initiata de Irina Reisler la Romantica. Cine a slabit cel mai mult si cum, care sunt cele mai noi metode de a te mentine in forma, ce inseamna o viata sanatoasa sunt doar cateva intrebari care si-au gasit raspunsul de-a lungul celor trei luni de campanie. Lucrurile nu se opresc aici. De luni, 12 mai, Romantica da startul la o noua campanie “Meriti sa fii sanatoasa”.

Finala “Vreau sa fiu sanatoasa”, aduce in studioul Romantica, toate cele 25 de telespectatoare care au avut ca scop pierderea kilogramelor in plus si crearea unui stil de viata sanatos. Doamnele si domnisoarele implicate in campanie au reusit sa obtina rezultate frumoase. In doar trei luni ele au slabit pana la 16 kilograme. Pe langa aceasta reusita, toate concurentele vor primi din partea postului de televiziune, un premiu frumos, iar, in urma unei extrageri, o doamna va castiga marele premiu, o surpriza deosebita! Nu doar echipa de la “Supravietuitorii” a fost alaturi de concurente. Monica Columbeanu, Catalin Botezatu, fetele de la Heaven, Flamingo Boys, Carmen Bruma, Israela sau Andreea Antonescu sunt doar cateva nume care au sustinut demersul Irinei Reisler.

Pentru ca rezultatele sa fie cele dorite, “Campania vreau sa fiu sanatoasa” le-a pus la dispozitie tuturor doamnelor si domnisoarelor un blog, www.romantica.ro, unde se vor putea gasi si de acum inainte toate informatiile necesare pentru o dieta si, mai ales, o viata sanatoasa. Aproape 200.000 de vizualizari au fost inregistrate pe adresa blogului, o dovada pentru succesul obtinut de campanie. De aceea, lucrurile nu se opresc aici.

Incepand de luni, 12 mai, postul de televiziune si echipa de la “Supravietuitorii” dau startul la o noua campanie.”Meriti sa fii sanatoasa” este o campanie care te fereste de boli, care te invata cum sa iti pastrezi sanatatea, cum sa afli cat mai repede daca ceva este in neregula cu organismul tau, cum sa interpretezi semnele pe care ti le da propriul corp. Personajele principale ale campaniei sunt: medicii si alti specialisti pe masura, personalitati care au suferit de boli grave, dar care au reusit sa treaca peste pragurile critice si care pot da foarte multe sfaturi pentru “supravietuire”, telespectatoare care vin sa afle lucruri si vor, de asemenea, sa isi asume sfaturile primite la emisiune si sa ofere un exemplu personal si pentru alte femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *