LifeStyle

Vinuri oltenesti medaliate la Mundus Vini 2009

Carl Reh Winery a obtinut doua medalii de argint la unul dintre cele mai importante consursuri internationale de specialitate, Mundus Vini 2009. La ultima editie a Consursului International de Vinuri, Mundus Vini 2009, organizat la Neustadt, Germania, Carl Reh Winery si-a adjudecat doua medalii de argint pentru vinurile Maiastru Feteasca Neagra (n categoria de pret pn la 5 euro/sticl) si Smerenie (n categoria de pret 10-15 euro/sticl), acestea fiind singurele vinuri romneti medaliate la acest concurs n care au fost jurizate 5726 de vinuri.
Toate aceste premii recompenseaza valoarea deosebit a vinurilor produse n Mehedinti la Crama Oprisor si dovedesc inca o data impunerea Carl Reh Winery pe piata vinurilor de calitate. Vinurile produse de Carl Reh Winery sunt caracterizate de acuratetea cu care este evocat tipicitatea soiului i complexitatea dat de cupajele bine alese, toate produse intr-o zona viticol cu traditie. Toate acestea au facut posibila reeditarea succeselor inregistrate la acelasi concurs in anii 2004, 2005, 2006 si 2008.
Mundus Vini este cel mai mare concurs international de specialitate (recunoscut oficial) i este organizat sub egida OIV i a Uniunii Internationale a Oenologilor (UIOE). Medaliile obtinute la acest concurs sunt recunoscute de ctre Uniunea European ca o apreciere oficial a calittii vinului.

Carl Reh Winery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *