Sanatate

ViațaLaServiciu.ro oferă soluții pentru combaterea disconfortului fizic, la locul de muncă

Portalul de video-sharing www.viatalaserviciu.ro lansează în această lună un mini-serial în care sunt prezentate exercițiile fizice potrivite pentru a fi făcute la locul de muncă. Exercițiile sunt propuse și demonstrate de Luiza Bucur, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness din România, și se adresează tuturor angajaților ce vor să reducă din disconfortul fizic pe care îl resimt la serviciu.

”Atât eu, cât și Luiza avem proiecte ce se concentrează pe ideea de viață: dacă vorbim de o viață la job în cazul nostru, Luiza este cea care promovează un stil de viață sănătos, ce poate fi atins prin sport. Intersectând cele două perspective, obținem chiar ideea noastră de colaborare: sportul la serviciu, concept prin care încercăm să le aducem valoare celor ce ne urmăresc și să le oferim câteva sfaturi simple privind modul în care își pot îmbunătăți condițiile de muncă, atât cât ține de ei”, a declarat Viorel Apetrei, fondatorul ViataLaServiciu.ro, administrator al Headline Software.

Propunerile vor fi incluse, periodic, în rubrica ”Sport” şi „La Serviciu” de pe ViataLaserviciu.ro, iar utilizatorii vor putea urmări clipurile aferente doar prin simpla accesare a secțiunilor respective. Exercițiile sunt efectuate în condițiile normale, existente la locul de muncă, și urmăresc să combată disconfortul cu care se confruntă cei ce petrec mult timp în fața calculatorului sau aşezaţi la birou.

”Sunt o adeptă a conceptului ‘Sănătate prin mișcare’ și cred cu tărie că și doar câteva minute de exerciții pe care le putem face la serviciu pot contribui la această stare. Fără doar și poate, modul în care ne simțim din punct de vedere fizic are un real impact asupra modului în care gândim și a performanței noastre la locul de muncă. De aceea, recomand angajaților ca ori de câte ori sunt tensionați, ‘amortiți‘ sau simt un anumit grad de disconfort, să ia o pauză pentru a face câteva exerciții fizice. Acesta nu e un timp pierdut, ci dimpotrivă, sunt câteva momente de mișcare, ce vor contribui la starea lor de bine”, a declarat Luiza Bucur.

Mini-serialul face parte dintr-o serie de acțiuni proprii, prin care inițiatorii site-ului ViațaLaServiciu.ro urmăresc generarea unui conținut original, specific temei abordate. Portalul a fost lansat în mai 2008 și de atunci numărul vizitatorilor unici a crescut constant. Conform Google Analytics, acest număr va depăși, în luna iunie, 200.000 de vizitatori unici.

Despre ViațaLaServiciu.ro

ViațaLaServiciu.ro este un proiect dezvoltat de compania Headline Software. Site-ul cuprinde mai multe secțiuni menite să ofere vizitatorilor nu doar un produs de divertisment, ci și informații cu valoare pentru aceștia. Pe lângă filmulețe și imagini surprinse la job, faze incredibile și clasamente ale colegilor sau colegelor sexy, portalul oferă utilizatorilor informații privind modalitățile de petrecere a timpului liber, a concediilor și vacanțelor, dar și locurile potrivite pentru pauza de prânz.

Despre Luiza Bucur

Luiza Bucur este antrenor de fitness de 10 ani si lector în cadrul Federației Române ”Sportul pentru toti”. În tot acest timp, Luiza a antrenat numeroși cursanți, printre care și angajați ai mai multor companii multinaționale, dar și numeroase vedete, recunoscute pe plan local. Ea colaborează cu diverse publicații și site-uri de specialitate, iar în perioada 2007 – 2008 a realizat si prezentat emisiunea ”Fit & Chic”, difuzată pe Național TV. Aceasta cuprindea rubrici de fitness, alimentație sănătoasă, modă și frumusețe. În prezent, Luiza are o sală de fitness în București, unde antrenează și elaborează programe de antrenament pentru vedete și nu numai. Mai multe detalii, exerciții fizice și sfaturi de alimentație sănătoasă puteți găsi pe www.luiza-bucur.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *