Concursuri

LSD, Vertical Entertainment, Warner Bros. Pictures and DC Comics te invita la film

Inainte de a fi Wonder Woman, a fost Diana, printesa de Themyscira, secretul bine pazit al amazoanelor. Dar cand lumea subjugata de razboi are nevoie de salvare, Diana alege sa lupte alaturi de oameni, descoperindu-si puterea si adevaratul destin.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una din cele 3 invitatii la Wonder Woman, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Sub ce nume se ascunde Wonder Woman?
1. Diana Prince
2. Antiope
3. Etta Candy

Warner Bros. Pictures si DC Comics aduc pe marile ecrane WONDER WOMAN, in primul lung metraj dedicat acestui personaj devenit un adevarat icon al echitatii, puterii si adevarului. Din 2 iunie, Gal Gadot este WONDER WOMAN, zeita amazoana care devine razboinica si intra in legenda. Vino la cinema sa vezi cum actiunea, aventura si fantezia se imbina intr-o productie grandioasa: costume impresionante, decoruri si peisaje spectaculoase, efecte speciale incredibile, confruntari si scene de lupta care iti taie respiratia, dar si emotie, chimie si umor. Wonder Woman, cu Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis si Connie Nielsen. Un film distribuit in Romania de Vertical Entertainment. Vizioneaza-l in avanpremiera intre 30 mai si 1 iunie si in premiera din 2 iunie, in 3D, Dolby Atmos, 4DX si IMAX 3D.
© 2017 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *