Evenimente

Vernisaj la Hotel IAKI, Mamaia: pictorii Ion Nedelcu si Andra Ponomarenco

IAKI, promoter al ARTEI si CULTURII, invita pe toti cei interesati la o serie de evenimente cultural-artistice ce au loc in perioada Ianuarie-Aprilie 2011.
In data de 18 Februarie 2011, incepand cu ora 19.00, IAKI organizeaza un Vernisaj la care vor fi expuse opere celebrului pictor Ion Nedelcu si al pictoritei Andra Ponomarenco.

Absolvent al Institutului de Arte Plastice “Nicolae Grigorescu”, pictorul Ion Nedelcu si-a expus operele in peste 20 de expozitii de pictura din Romania si din strainatate. Printre creatiile artistului expuse in incinta Hotelului IAKI, se numara urmatoarele picturi, precum: “Cai Apocaliptici”, “Copac Batran”, “Lupta de Cocosi”.

Pictorul Andra Ponomarenco isi face instruirea artistica in ateliere de prestigiu impreuna cu artisti de seama din tara, unde se remarca prin personalitate, forta coloristica si indrazneala compozitionala.

Andra Ponomarenco se bucura si de aprecierea lui Razvan Ciobanu, celebrul designer folosind lucrarile artistei in numeroasele proiecte de design interior.

Compozitorul si muzicologul Liviu Gabriel Prossi este cel care sustine deschiderea vernisajului din data 18 Februarie 2011.

Seria evenimentelor cultural-artistice va continua cu piese de teatru, show-uri de chitara clasic si prezentari de coafuri de epoca, toate la Hotel IAKI, Mamaia.

Despre HAGI SPORT SRL
Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

www.iaki.ro

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *