Concerte

Vaya con Dios sold-out

Biletele la concertul trupei Vaya con Dios s-au epuizat. Peste 4000 de spectatori vor asista pe 13 octombrie la primul concert al celebrei trupei belgiene la Bucuresti, desfasurat la Sala Palatului. Spectacolul este organizat de Events.

Dani Klein va fi acompaniata de 6 muzicieni pe scena Salii Palatului: Salvatore La Rocca, William Lecomte, Thierry Van Durme, Hans van Oosterhout, Red Gjeci si Tim De Jonghe.

Hans van Oosterhout a inceput sa cante la pian la varsta de 8 ani. Este profesor la Conservatorul din Rotterdam din 1987. A cantat alaturi de Toots Thielemans, Dee Dee Bridgewater, Philip Catherine si multi altii. Dupa o scurta intersectie cu muzica rock, ca si chitarist, Salvatore La Rocca descopera lumea jazzului la inceputul anilor ‘80 si trece la bass, avandu-l ca model pe Paul Chambers. Marco Locurcio a absolvit Institutul de Muzica din Los Angeles si Conservatorul din Bruxelles. Este compozitor si producator. A inregistrat 4 albume proprii si a produs peste 30 de albume pentru alti artisti (Jennifer Scavuzzzo, Dan Miller, Moondoggy, Screen, etc). William Lecomte este si liderul trupei Pastel. Parcursul sau muzical a pornit de la muzica clasica si Conservatorul Poitiers, ajungand la jazz si dincolo de el.

Begienii vor incerca la Bucuresti marcile locale de bere. Din cabina solistei nu vor lipsi vinul alb si rosu de calitate, fructele, dar si platouri cu legume proaspete si cu branzeturi. Dupa spectacol, toti membrii trupei se vor delecta cu pizza, mai putin Dani, pe care o asteapta o relaxanta sedinta de masaj.

Multumim pe aceasta cale partenerilor: STASO Protect, Innercity, Media Image, Comunicatedepresa.ro, Publicis Romania, precum si partenerilor media: Magic FM, Sapte Seri, Jurnalul National, Tango, On Move Media, News Outdoor, Apropo.ro, Muzicabuna.ro, Anyplace.ro, Hotnews.ro, Port.ro, Iconcert.ro.

Events
Bd. Lascar Catargiu, nr. 15A
Bucuresti, sector 1
Romania

Telefon 021 311 50 64
Fax 021 311 50 65
www.events.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *