MUZICA

Vasile Seicaru lanseaza albumul dedicat sotiei sale

Vasile Seicaru revine in peisajul muzical romanesc si lanseaza impreuna cu MediaPro Music un nou album intitulat “In orasul cu floare de tei”, “un album scris cu lumina sufletului meu pentru Gabi”, dupa cum a declarat artistul.

Dupa o munca de trei ani si multe sentimente investite, albumul “In orasul cu floare de tei” prezinta tuturor iubitorilor de muzica scrisa si interpretata cu sufletul 10 piese de exceptie.

“De ce In orasul cu floare de tei? Pentru ca e vorba aici de orasul in care am trait in primii ani de viata, de locurile unde am copilarit, unde am invatat, unde am inceput sa cant, unde s-a nascut Mihnea, baitul nostru, si unde am iubit: Galati!”, spune artistul.

“Intr-o lume cu renume”, “Din cuvintele concrete, din iubirile secrete”, “In orasul cu floare de tei”, “Lumea pentru toti” sau “Un inger pereche” fac din noul album al lui Vasile Seicaru unul de colectie.

“Poate unii vor spune ca e cam prea romantic, prea sentimental, prea personal! E doar un semn catre voi sa stiti ca exist si sa aflati de la mine ca am mai multe sa va spun!”, adauga Vasile Seicaru.

Albumul “In orasul cu floare de tei” se afla in toate magazinele de specialitate din tara.

Sursa: MediaPro Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *