FILME

Valentin Teodosiu vrea cu orice preț casa Stelei Popescu

teodosiuActor cunoscut publicului din cele peste 80 de filme în care a jucat, printre care Străinul nebun (1997), Nuntă Mută (2008), Concertul (2009) sau Poker (2010), Valentin Teodosiu revine pe marile ecrane din 19 aprilie, când va putea fi urmărit în interpretarea unui rechin imobiliar necruțător, în premieră, în comedia MAMAIA.

Valentin Teodosiu a fost foarte fascinat de ideea filmului, pe care o consideră încă extrem de actuală. Tănase, personajul lui, se consideră ,,cel mai mare mogul imobiliar din România, eu cred că nu e numai el, cred că mai sunt și alții. El ajunge la exasperare din cauza Stelei Popescu, care nu vrea să plece din casă și care le face lui și băietilor lui toate necazurile din lume.”

Stela PopescuCei doi mari actori, deși colegi la Teatrul de Revistă, au fost surprinși să constate că nu au avut până acum ocazia să joace împreună – nu s-au întâlnit nici pe scenă, nici în fața camerelor de filmat. ,,Mă bucur că lucrez cu Stela, care este o mare actriță de comedie, și mă bucur că vitalitatea ei este maximă”, spunea actorul. Totuși, cea mai mare satisfacție au avut-o amândoi să îi urmărească și să îi ajute pe mai tinerii lor colegi. Adrian Văncică (Remus), Paul Diaconescu (Romulus) și Mădălina Anea (Ana): ,,cât pot îi ajut pentru că și eu când am fost ca ei mi-am dorit să mă ajute marii maeștrii ai vremii”, apreciază Teodosiu. „Ne-am amuzat împreună, am repetat împreună si m-am bucurat că sunt atenți. ”

MAMAIA este o comedie efervescentă care spune povestea unei bătrâne, Matilda (Stela Popescu), ce ţine piept unui “afacerist” feroce, un rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda în care aceasta locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatica doamnă nu numai că este foarte hotărâtă, dar este şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea. Iar de partea ei se află o tânără plină de surprize (Mădălina Anea), vechi prieteni şi colegi şi o doză foarte mare de noroc.

Comedia MAMAIA este produsă de Alma Bacula și regizată de Jesus Del Cerro, având la bază un scenariu semnat de Collin Jay Blair, după o idee de Bogdan Mirică.

Începând cu 19 aprilie, filmul MAMAIA va putea fi urmărit în următoarele cinematografe: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex, Cinema Patria, Cinema Europa, Cityplex (Constanta, Brasov, Tulcea), Arta ( Târgu-Jiu), Patria (Craiova), Cinema ,,Florin Piersic” (Cluj), Cinema ,,Sergiu Nicolaescu” (Târgu-Jiu), Twins (Ploiești), Premiera (Ploiești), Orizont (Călărași), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Capitol (Onești), cinema ,,Eugen Ionescu” (Slatina) precum și în rețeaua Cinema City, în cinematografele: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cotroceni, Iași, Pitești, Sun Plaza, Timișoara, Târgu-Mureș, Constanța și Ploiești. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *