LifeStyle

Vacanta de superstar la mare cu Orange Young Club!

S-au terminat in sfarsit examenele? Ai intrat la facultate? Licenta e deja in CV-ul tau? Esti elev, student sau masterand cu acte in regula? Atunci paseste pe covorul rosu al celui mai exclusivist club al verii: Orange Young Club! Intre 18 iulie si 17 august, de la 9 dimineata pana la miezul noptii, fericitii posesori ai unui carnet de studii se vor bucura de o vacanta in stil VIP pe plaja Kristal Summer Glam Club din Mamaia. Vino in ziua deschiderii sa iti sarbatorim vacanta cu un cocktail gratuit!

Timp de o luna intreaga, tinerii membri ai Orange Young Club se vor bucura de un program de superstar la malul marii: rasfat in baldachine vaporoase si sezlonguri la piscina, sporturi extreme printre valuri, dimineti pline de energie cu tae-bo si aerobic, teatru neconventional pentru seri neconventionale, portia obligatorie de ras la stand-up comedy si cinema pe plaja, la lumina lunii, toate condimentate cu muzica fierbinte si entertainment servit cu gheata.
Rica Raducanu va avea grija ca vacanta ta de anul acesta sa nu fie in nici un caz una obisnuita. Vei invata de la el cum sa fentezi adversarul si sa inscrii goluri cum n-a vazut Campionatul European.Te-ai saturat de fotbal? Mingea de volei te asteapta in mainile lui Boris Yankov, campion international in 2007, dar pregateste-te de un meci la cote inalte. Sau accepta provocarea unui joc de frisbee alaturi campioni mondiali, nu vrei sa ratezi premiile puse in joc. Daca iti place gustul aventurii, adrenalina ti-o va lua razna cu Duncan Zuur, campionul olandez la wakeboarding, care te invita la un show incendiar cu placa pe valuri.
WorldClass iti face inviorarea de dimineata cu aerobic si tae-bo pentru un spirit tanar si un corp de plimbat pe plaja. Toma si Radu, fostii “Aristocrati”, sunt responsabili pentru ridurile tale de expresie, dar si pentru buna dispozitie din fiecare saptamana, la ora de stand-up comedy in aer liber. Weekendul ti-l vei petrece in compania unor actori celebri de teatru modern: Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Adriana Trandafir si Cristi Iacob. Iar in fiecare seara primesti invitatie la film cu picioarele in nisip si popocorn cu aroma de mare.
Intra pe www.youngclub.ro sa afli cum poti sa faci si tu parte din cel mai “hot” club de la malul marii! Tot acolo vei gasi si programul complet al saptamanii, dar cele mai cool surprize ale verii ti le dezvaluim doar la un cocktail delicios la Orange Young Club @ Kristal Beach in Mamaia!

Partener media principal: MTV Romania.
Eveniment powered by Pro FM
Parteneri media: Sapte Seri, Compact, Cosmopolitan, Story, PC World.

Precision Media este compania de youth marketing care editeaza Agenda Universitara, Agenda de Liceu, Agenda Ambition! Gallery of Success, precum si revistele StudentMax si Ambition!, distribuite gratuit in marile centre universitare si de business din tara. Din 2007, compania organizeaza evenimente de anvergura avand ca target tinerii cu profil academic: Balul Bobocilor, Petrecerile Anuale ale Facultatilor, Graduation Party, Young Club.

http://www.youngclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *