Concerte

UnderLondon Fest: numaratoarea inversa

Haunts si A-lix se pregatesc sa dea startul unei noi editii UnderLondon Fest, pe 7 mai, in clubul The Silver Church din Bucuresti. Alaturi de cele doua trupe, pe scena UnderLondon Fest vor mai urca Les Elephants Bizarres si The Mono Jacks pentru un maraton de brit-indie-rock ce se va incheia mult dupa miezul noptii, cu un afterparty electro cu DJ Miss Enemy. Sustinute de Romtelecom Clicknet, evenimentele UnderLondon au intrat deja in cel de-al patrulea an de existenta, devenind una dintre principalele atractii ale peisajului muzical alternativ din Romania. 

Accesul publicului se va face incepand cu ora 20:00, The Mono Jacks urmand a „sparge gheata” putin dupa ora 21:00. Pe scena vor urca apoi Les Elephants Bizarres, urmati de A-lix, cel de-al treilea nume din programul festivalului, Haunts – headlinerul acestei editii – incheind seara cu un veritabil show de “noir rock”. Cu o puternica rezonanta in undergroundul londonez, Haunts a reusit sa devina nu doar una dintre trupele preferate ale publicului britanic, ci si unul dintre numele alese pentru a reprezenta global Fender – una dintre cele mai mari firme producatoare de chitari si amplificatoare din lume. Special pentru concertul de la Bucuresti, membrii Haunts vor beneficia de doua dintre cele mai rare modele amplificatoare de chitara electrica din Romania, Fender Hot Rod Deluxe.

Biletele pentru UnderLondon Fest se mai pot achizitiona la pretul de 35 de lei din magazinele Diverta, urmand ca in seara evenimentului, la intrare, acestea sa fie disponibile la pretul de 50 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *