FILME

Un nou sezon din serialul Minţi criminale, din aprilie, numai la AXN

AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, care difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală şi în cinci ţări din regiunea adriatică, va difuza în premieră şi în exclusivitate în luna aprilie sezonul 6 din serialul de succes “Minţi criminale”.

Acest serial care se bucură de un succes imens este despre o echipă de agenţi FBI care analizează cele mai ciudate şi îngrozitoare minţi criminale, anticipând următoarele lor mişcări înainte ca acestea să mai facă vreo victimă. Fiecare membru al unităţii de analiză comportamentală se foloseşte de propria pregătire şi, alături de ceilalţi, încearcă să stabilească motivaţiile criminalului şi să identifice factorii emoţionali, totul în încercarea de a-l opri. În noul sezon, criminalul în serie cunoscut ca “Prinţul întunericului” îşi continuă seria de crime prin California. Echipa se află pe urmele lui, pentru a o salva pe fata detectivului Spicer. De asemenea, echipa încă se obişnuieşte cu lipsa lui JJ, care a fost transferată la departamentul de apărare, împotriva propriilor ei dorinţe.

Ce diferenţiază aceste serial faţă de celelalte seriale cu criminali, este faptul că punctul principal nu este reprezentat de crimă, ci de mintea criminalului şi motivele care l-au împins să comită crima.

Serialul spune povestea unei echipe FBI de elită ce analizează minţile celor mai mari criminali ai momentului, anticipându-le fiecare mişcare pentru a-i opri înainte de a lovi din nou. Cel mai experimentat agent al Unităţii de Analiză Comportamentală (UAC) este David Rossi, membru fondator al UAC ce a revenit pe teren pentru a ajuta la rezolvarea noilor cazuri. Echipa este condusă de agentul special Aaron Hotchner, un criminalist talentat capabil să câştige încrederea oamenilor pentru a le afla secretele. Din echipă mai fac parte Emily Prentiss, fiica unor înalţi diplomaţi ce a mai lucrat cu Hotchner; agentul special Derek Morgan, expert în crimele din obsesie; agentul special dr. Spencer Reid, tipicul geniu neînţeles, pe cât de inteligent, pe atât de neîndemânatic în relaţiile sociale; şi Penelope Garcia, o specialistă în computere ce-i ajută la rezolvarea cazurilor. Fiecare membru contribuie cu propria-i arie de expertiză şi, împreună, identifică motivaţiile răufăcătorilor pentru ca, în cele din urmă, să-i poată opri.

Serialul, care a debutat în 2005, este produs de The Mark Gordon Company împreună cu CBS Television Studios şi ABC Studios.

Printre surprizele care ne aşteaptă în sezonul 6, ce a avut premiera în Statele Unite în septembrie 2010, este plecarea unuia dintre personajele principale cu care publicul s-a obişnuit şi apariţia unui alt personaj principal, care alături de restul membrilor echipei va reuşi să ne ţină în continuare cu sufletul la gură pe toată durata episoadelor.

Sezonul 6 va începe din 18 aprilie şi va fi difuzat în fiecare luni de la ora 22:00, în premieră şi în exclusivitate la AXN.

Despre HBO Romania
Despre AXN
AXN are peste 16.5 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când e vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate, AXN difuzează şi unele din cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Cristina Ionita – AXN PR Coordinator
Pentru telefon si e-mail click aici
HBO ROMANIA
www.axn.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *