Concerte

Umbrela Verde se deschide la Tuborg Green Fest!

Dupa seria de actiuni derulate in acest an in principalele orase din Romania, Umbrela Verde continua sa protejeze mediul inconjurator prin desfasurarea unor actiuni punctuale in cadrul Tuborg Green Fest. Astfel, pe tot parcursul festivalului, prin amenajarea unor puncte speciale de colectare a gunoaielor si oferirea unor premii pentru cei mai ECO dintre participantii, Umbrela Verde va indemna publicul prezent in cadrul evenimentului sa aiba un comportament responsabil fata de mediu. Tuborg Green Fest se va desfasura intre 4 si 6 septembrie in Parcul Izvor din Capitala si se bucura de prezenta unor artisti de renume international precumChicane, Guano Apes, The Crystal Method sau The Herbaliser.

In toate cele trei zile de festival, Patrulele Umbrela Verde se vor asigura ca participantii din cadrul Tuborg Green Fest sunt informati asupra existentei punctelor de colectare a gunoaielor si ii vor atentiona pe cei care le arunca pe jos. In acelasi timp, la dispozitia participantilor va fi pus panoul „Amprenta Verde”, unde cele mai inspirate mesaje eco postate vor fi premiate la finalul fiecarei zile de festival.

In plus, toti cei care vor fi prezenti la Tuborg Green Fest si vor vizita cortul Umbrela Verde vor avea ocazia sa completeze un chestionar pentru stabilirea profilului ECO, in urma caruia cei mai ECO participanti la festival vor primi premii surpriza din parteaUmbrela Verde.

Tuborg, alaturi de Nutline, partenerul Umbrela Verde pentru aceste actiuni, ii va premia pe cei mai responsabili participanti laTuborg Green Fest. Astfel, in schimbul a 10 pahare Tuborg sau 10 ambalaje Nutline aduse la punctele de colectare, participantii vor primi un jeton cu care isi vor putea cumpara o bere sau o punga de alune, toate materialele de plastic astfel colectate urmand apoi a fi trimise catre un centru special de reciclare.

Initiata in anul 2007 de Tuborg Romania, Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare fata de mediu care are ca principale obiective schimbarea mentalitatii celor din jur, dar si convingerea acestora ca toata lumea trebuie sa participe la pastrarea curateniei inRomania. Programul se bucura in acest moment de sprijinul a peste 300 de volutari din 32 de judete ale tarii si peste 200 de bloggeri parteneri. In acest an, Umbrela Verde se va deschide si la Tuborg Green Fest in primul weekend al lunii septembrie. Pentru caTuborg Green Fest inseamna „Open for Fun”, in cortul Umbrela Verde va fi amplasata o zona Green Tattoo, unde tuturor doritorilor li se vor aplica tatuaje verzi cu simboluri ECO.

Produs de Emagic, Tuborg Green Fest se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in Parcul Izvor din Bucuresti, accesul publicului fiind gratuit. In cadrul editiei din acest an, prima zi va fi Electro, avandu-i pe Chicane cap de afis, Guano Apes va fi headliner in Ziua Fusion Rock,  iar festivalul se va incheia pe data de 6 septembrie cu o zi Romanian Pop-Rock, in care Stefan Banica isi va invita “prietenii” intr-un show de exceptie. Alaturi de acestia, line-up-ul festivalului ii mai cuprinde si pe The Herbaliser,The Crystal Method, Zdob si Zdub, Suie Paparude, AB4, Vita de Vie, Sensor, Mandinga si Publika.


Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei si nu numai alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica,Linkin Park, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est,Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *