Evenimente

Tuborg Christmas Brew, pentru sarbatorile de iarna

Compania United Romanian Breweries Bereprod lanseaza, pentru al noualea an consecutiv, Tuborg Christmas Brew, o bere special creata pentru sarbatorile de iarna. Disponibila pe piata pentru o perioada limitata, Tuborg Christmas Brew deschide sezonul de sarbatoare de la sfarsitul fiecarui an. Ca si in anii trecuti, alaturi de multi alti europeni, romanii isi vor petrece si de aceasta data sarbatorile de iarna in compania berii Tuborg Christmas Brew, o bere cu gust special si continut de alcool de 5.6%.

Doron Zilberstein”Lansarea Tuborg Christmas Brew a devenit deja o traditie pentru compania URBB, iar acest produs care aduce in fiecare an distractia “albastra” si-a castigat cu siguranta un loc special in viata iubitorilor brandului Tuborg. inca de la lansarea acestui produs, am avut reactii pozitive din partea consumatorilor de la an la an, fapt reflectat si in volumul vanzarilor, care a crescut cu 10% in fiecare an. Pentru acest sezon ne-am planificat o crestere cu 15% a vanzarilor fata de anul precedent.”, a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte Marketing URBB.

Disponibila pe piata pentru o perioada limitata, putin mai tare si mai aromata, cu o culoare brun-roscata, Tuborg Christmas Brew deschide sezonul petrecerilor si al evenimentelor dedicate celebrarii Craciunului. Din dimineata zilei de 1 noiembrie, iubitorii marcii isi vor putea cumpara berea preferata din toate magazinele din tara care desfac produse ale companiei URBB.

Si anul acesta berea Tuborg Christmas Brew va putea fi gasita pe piata in sticla albastra de 0.33L si doza de 0.5L, precum si pachetele speciale de 6 sticle + 2 cadou si butoiasul de 5L ideal pentru sarbatori si intalnirile cu prietenii sau familia.

Acest sortiment a fost produs pentru prima data in Danemarca, in urma cu peste 27 de ani. in prezent, lansarea simultana a Tuborg Christmas Brew in Romania, Danemarca, Germania, Rusia, si alte tari din Europa a devenit o traditie.

Multi dintre iubitorii marcii recunosc imediat designul albastru cu alb al reclamelor Tuborg Christmas Brew, dar foarte putini stiu ca celebra reclama animata, care il prezinta pe Mos Craciun imbracat in haine albastre, a fost creata cu un an inaintea berii. Ea a fost lansata initial in 1980, ca o reclama Tuborg dedicata perioadei Craciunului, dar datorita succesului enorm de care s-a bucurat, a determinat dezvoltarea si crearea produsului Tuborg Christmas Brew, berea speciala de sarbatori.

Petrecerea de lansare a berii Tuborg Christmas Brew a reprezentat si anul acesta un model de distractie si voie buna, alaturi de berea care aduce culoare sarbatorilor. Maestrii de ceremonii ai acestei petreceri au fost cunoscutul cuplu Buzdugan si Morar, care ne-au ajutat in misiunea de a livra cat mai repede consumatorilor nostri primele sticle de bere cu gust special de sarbatori. Atmosfera a fost animata si de concertul serii, sustinut de trupa Simplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *