FILME

TRUE BLOOD sezonul 2 din 13 noiembrie la HBO Romania

De când cu inventarea sângelui sintetic, vampirii s-au integrat în societate, trăind printre oamenii care, deloc convinşi de „cuminţirea” primilor menţionaţi, se feresc, totuşi, din calea lor sau, şi mai bine (după cum se va vedea, de altfel, de-a lungul acestui de-al doilea sezon), se unesc şi sunt gata de luptă pentru a scăpa, odată pentru totdeauna, de nepoftiţii ce-şi petrec nopţile pe străzi şi zilele în sicrie.

La fel ca în primul sezon, micul oraÅŸ Bon Temps din Louisiana pare a trăi într-un univers paralel, în care vampirii sunt ultima preocupare a oamenilor (poate cu excepÅ£ia lui Sookie Stackhouse, fata care poate citi gândurile ÅŸi care, rămasă pentru a doua oară orfană după moartea bunicii sale, pare să-ÅŸi fi legat, în mod definitiv, viaÅ£a, de-a lui Bill Compton, vampirul în vârstă de 173 de ani), ocupaÅ£i, de altfel, cu probleme mult mai grave ce le ameninţă sănătatea psihică ÅŸi chiar viaÅ£a…

Dar să nu anticipăm. Succes fulminant, atât de public cât şi de critică, True Blood, producţie originală HBO, a devenit, chiar de la primul sezon, un răsfăţat al galelor anuale de premii, fiind recompensat cu Emmy pentru întreaga distribuţie şi cu un Glob de Aur pentru Anna Paquin. Şi cum performanţa se răsplăteşte iar Charlaine Harris, creatoarea personajelor, a ajuns la cartea cu numărul 10 (şi-o scrie pe-a 11-a), HBO a anunţat, deja, pregătirea celui de-al 3-lea sezon.

UrmăriÅ£i în premieră cate un nou episod din cel de-al doilea sezon din serialul True Blood – marcă înregistrată HBO – în fiecare vineri, de la ora 22.00, începând din 13 noiembrie.

www.hboclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *