Evenimente

Trenta Pizza si Agip Romania lanseaza campania Fa-ti plinul cu pizza

Bucuresti, 23 octombrie 2009. Trenta Pizza si Agip Romania desfasoara pana pe data de 10 decembrie 2009 campania Fa-ti plinul cu pizza.

Pe durata promotiei, clientii benzinariilor Agip care vor alimenta cu minimum 30 l de combustibil (benzina, motorina sau GPL)l vor fi premiati cu un cupon de reducere ce va putea fi folosit la achizitionarea oricarui sortiment de pizza din meniul pus la dispozitie de Trenta Pizza in statiile Agip participante sau pe website-ul www.trentapizza.ro . Cuponul are o valoare de 7 RON, este transmisibil si poate fi folosit si dupa ce campania se va incheia, fiind valabil pana la data de 31 decembrie 2009.
Prin aceasta noua campanie dorim sa oferim clientilor nostri si deopotriva clientilor Agip Romania, posibilitatea de a se rasfata cu produse de calitate, premium, de origine italiana, a declarat , Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.
Statiile Agip participante la aceasta campanie sunt situate in urmatoarele zone din Bucuresti: Muncii, Timpuri Noi, 1 Mai, Colentina, Herastrau, Barbu Vacarescu, Rahova, Pacii, 13 septembrie, Oltenita, Virtutii, Politehnica si Otopeni.
Campania va fi promovata atat in benzinariile Agip din Bucuresti cat si in mediul online.
Detaliile promotiei precum si regulamentul de participare sunt disponibile, pe intreaga durata a campaniei, pe site-ul www.trentapizza.ro sau blogul Trenta Pizza: http://trentapizza.wordpress.com . De asemenea, Regulamentul poate fi solicitat in mod gratuit la adresa de mail officeretail@agip.ro si in benzinariile Agip participante la promotie sau la telefon 031 6206300 (tarif normal).

Despre Trenta Pizza
Trenta Pizza, companie specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon (021)9645.

trenta@trentapizza.ro
http://www.trentapizza.ro

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *