Stiri

Trafic.ro: Cunoaste-ti vizitatorii si vinzi mai multa publicitate

Profilului utilizatorilor unui site ofera informatii esentiale pentru vanzarea de publicitate online catre companii sau agentii de publicitate. Serviciul Studii demografice este accesibil tuturor site-urilor inscrise in trafic.ro si presupune completarea unui chestionar de catre vizitatorii site-ului pe care ruleaza. Chestionarul a fost simplificat pentru a fi mai scurt si mai bine structurat, cu indicatori atat demografici (varsta, sex, localizare geografica, venit, studii), cat si referitori la valori, interese, stil de viata si comportament de consum al utilizatorilor.

Atat rezultatele partiale, cat si cele finale ale unei campanii de Studii demografice sunt disponibile site owner-ului sau web master-ului, care are posibilitatea de a le face publice sau de a le livra agentiilor de publicitate si potentialilor clienti, intr-un format profesionist (document PDF – prezentare cu grafice 3D). In 2009 vor fi efectuate doua astfel de campanii de cercetare, iar fiecare va rula timp de o luna, pentru realizarea unor rezultate concludente.

De asemenea, site-urile care opteaza pentru serviciul Studii Demografice beneficiaza de acesta direct prin intermediul scriptului trafic.ro, fara a include in paginile site-ului un nou script sau cod.

Cele doua campanii din 2009: 15 iunie – 15 iulie, respectiv 15 noiembrie – 15 decembrie, sunt GRATUITE. Intra in contul tau trafic.ro si inscrie-ti acum site-ul in Studii demografice!

Pentru mai multe informatii despre utilizarea internetului in Romania, puteti consulta in orice moment statisticile oferite de trafic.ro. De asemenea, ne puteti urmari pe blog.trafic.ro si pe twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *