LifeStyle

Traditia Sarbatorilor Pascale traieste la Sala DALLES!

Incepand cu vinerea Floriilor si pana in ajunul Pastelui, Sala DALLES gazduieste targul traditional de Paste D’ALLE PRIMAVERII, eveniment sustinut de X PO NOI cu participarea extraordinara a mesterilor populari reuniti cu sprijinul Muzeului Taranului Roman.

Imbracati in straie de sarbatoare, artistii nostri populari impartasesc din mestesugul incondeierii oualor si al picturii icoanelor, migalesc podoabe, cos ii si papusi din carpa.
Toate aceste demonstratii autentice de arta traditional romaneasca sunt imbogatite de spiritualitatea textelor continute in editiile de carte duhovniceasca, colectii ale editurii Patriarhiei Romane, a caror prezenta desavarseste spiritul crestin al acestei perioade.
Aranjamentele florale, special create pentru Sarbatoarea Floriilor, sunt pregatite sa ajunga in casele celor dragi, aniversati cu ocazia acestei zile sfinte.
Nelipsitul iepuras, atat de asteptat de cei mici, este incarcat cu jocuri si jucarii, oua de ciocolata si cozonaci deliciosi.
Tot in spiritul traditiei Sarbatorilor de Paste, care aduc innoire si trupului, colectiile vestimentare create de designeri pentru acest sezon de primavara se potrivesc tuturor gusturilor.
Si indiferent cu ce ne-am propus sa umplem cosul de Paste, Sala DALLES – prin bogatia si diversitatea ofertei de cadouri – devine locul preferat pentru a-l incarca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *