Vedete

Toni Grecu, bancuri de inginer

Sa nu subestimezi niciodată umorul …ingineresc, spune Realitatea.net. Cel mai bun exemplu în acest sens este Toni Grecu, inginerul care a reuşit să stârnească hohote de râs chiar şi celor care lăsaseră în urmă orice speranţă. Liderul grupului Divertis a hrănit hazul făcut de necaz, specific românilor, mulţi ani la rând. “Râdem cum putem, noi de politicieni şi politicienii de noi”, a povestit el.

De la fizică şi matematică la umor. O tranziţie deloc previzibilă sau naturală, însă în cazul lui Toni Grecu a funcţionat. De fapt a mers atât de bine încât s-a ajuns la crearea unuia dintre cele  mai bune şi longevive grupuri umoristice din România.
”Activitatea umoristică a început în anul 1981, eu fiind student la Institutul Politehnic din Iași, Facultatea de Electronică și Telecomunicații. Primul spectacol l-am susținut împreună cu Florin Constantin și Doru Antonesi, colegii mei care au stat alături de mine în primii ani ai Divertis-ului”, povesteşte în exclusivitate pentru Realitatea.netToni Grecu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *