LifeStyle

TOM: In urmatoarele trei zile visele copiilor devin realitate

Centrul Comercial TOM si Carrefour Constanta, in parteneriat cu Clubul Bambini, implinesc visele celor mici în acest sfârşit de săptămână. Pentru trei zile, 1, 2 şi 3 iunie, toată atenţia se îndreaptă asupra copiilor din Constanţa şi a celor aflaţi pe litoral cărora li s-a pregătit un pachet diversificat şi incitant de activităţi distractive. Îi aşteaptă sute de premii şi cadouri surpriză care le vor dezvolta imaginaţia, le vor pune la încercare creativitatea şi le vor stimula spiritul de echipă.

Vineri, 1 iunie, sărbătoarea copiilor debutează la ora 18 cu dansuri sportive susţinute de profesioniştii de la Clubul Black Sea. Sâmbătă, 2 iunie, petrecerea continuă cu teatru de păpuşi de la ora 11, iar de la ora 14 imaginaţia copiilor este pusă la încercare prin concursul de desene pe asfalt. Duminică, 3 iunie, între orele 9 şi 18, toţi copiii au acces gratuit la locul de joacă special amenajat de Clubul Bambini, devin personajele lor preferate (face painting) şi învaţă să modeleze de baloane.

Centrul Comercial TOM s-a deschis în octombrie 2006 şi a devenit locul preferat pentru shopping şi agrement în peisajul oraşului Constanţa. TOM este cel mai mare centru comercial al litoralului, beneficiind de 10 restaurante şi 80 de magazine cu mărci de renume. Pe lângă oferta de produse deosebit de variată şi atrăgătoare, TOM oferă clienţilor săi un loc ideal de agrement şi relaxare, un spaţiu plăcut şi evenimente educative şi distractive pentru copii şi tineri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *