LifeStyle

Tocilarii, partenerii ideali

Doamnelor, daÅ£i uitare bărbaÅ£ii musculoÅŸi, cu abdomenul sculptat ÅŸi cu părul gelat! Acum, pe val sînt tocilarii. Da, aÅ£i înÅ£eles bine. Potrivit ultimelor cercetări, bărbaÅ£ii timizi, chiar stîngaci ÅŸi neîndemînatici, dar cu un coeficient de inteligenţă demn de Cartea Recordurilor, sînt noii FeÅ£i FrumoÅŸi ai mileniului al III-lea. Tocilarii, partenerii ideali Vechea prejudecată conform căreia pasionaÅ£ii de informatică, Internet ÅŸi orice Å£ine de calculator sînt mult prea ocupaÅ£i cu propriile pasiuni pentru a se pricepe ÅŸi la sex a fost înlăturată acum de experta în sex a revistei Wired, care pare chiar convinsă de ceea ce spune. Celebrii tocilari, sau “geek” cum sînt ei numiÅ£i în engleză, nu sînt deloc niÅŸte ochelariÅŸti neîndemînatici ÅŸi neatrăgători, iar Regina Lynn are dovezile. Mai mult chiar, Lynn aduce o serie de argumente plauzibile, care demonstrează faptul că tocilari ar fi cei mai buni amanÅ£i din lume. ÃŽn primul rînd să nu uităm că un “geek” care se respectă nu e pasionat de fotbal sau sport în general, fapt ce pentru multe femei este deja o garanÅ£ie, dat fiind faptul că astfel nu trebuie să îşi împartă iubitul cu echipa lui de suflet sau cu televizorul în weekend, la ora desfăşurării meciurilor. Åži, în plus, chiar tehnologia, pe care o iubesc atît de mult, e un argument în favoarea lor.

Instrumentele plăcerii

Să luăm de exemplu sistemele de animaÅ£ie din popularului joc Second Life, mai ales SexGen, care sînt utilizate de cei care doresc să confere propriului personaj o întîlnire pasională, unde pot să experimenteze toate poziÅ£iile din Kamasutra. Ei bine, toate aceste sisteme sînt create chiar de timizii “ÅŸoricei de bibliotecă”, iar asta demonstrează nu doar că se pricep la sex, dar ÅŸi entuziasmul lor pentru acest subiect este atît de mare încît i‑a determinat să pună la punct un instrument care să le ofere tuturor posibilitate să facă sex virtual în variantă 3D. Mii de posibilităţi de flirt Nu trebuie să uităm nici faptul că un partener tocilar nu s‑ar supăra niciodată pentru faptul că iubita îl asaltează cu mesaje ÅŸi telefoane la orice oră.

Tehnologiile comunicării sînt prietenul lui cel mai bun ÅŸi el însuÅŸi foloseÅŸte în mod frecvent SMS‑urile, Instant Messenger, chat, blog, VoIP, webcam ÅŸi aÅŸa mai departe pentru a seduce ÅŸi a‑şi cuceri partenera. Timpul costă bani ÃŽn plus, faptul că aceÅŸti “iluminaÅ£i” ai calculatoarele pot folosi Internetul atît de bine încît pot face orice extrem de rapid ÅŸi mai ales simultan, cum ar fi de exemplu programarea unei vacanÅ£e, cumpărăturile, plătirea facturilor ÅŸi curtarea iubitei, fapt ce le permite să economisească mult timp, pe care îl pot dedica în mod util întîlnirilor amoroase. Fantezie garantată ÃŽn opinia Reginei Lynn, tocmai timpul petrecut pe net ar garanta calităţile de amant ale unui “geek”. La urma urmei, zecile de filme porno descărcate din reÅ£ea ÅŸi vizionate cu mare atenÅ£ie fac ca iniÅ£iativa, fantezia sau ideile pentru a anima viaÅ£a de cuplu să nu lipsească, ajungîndu‑se chiar ÅŸi la satisfacerea celor mai ciudate fantezii, fără a se scandaliza vreodată. Adaptabilitate Nu în ultimul rînd, un tocilar este capabil să poarte simultan mai multe conversaÅ£ii cu Instant Messanger în interiorul unor lumi virtuale pe care le frecventează în mod obiÅŸnuit. El reuÅŸeÅŸte să treacă fără probleme de la o conversaÅ£ie liniÅŸtită cu un vechi prieten la o discuÅ£ie “fierbinte” cu o domniÅŸoară atrăgătoare, pe care vrea să o seducă. Această capacitate a lor de a se simÅ£i oriunde în mediul lor ÅŸi de a se adapta rapid la situaÅ£ie, va evita inutile discuÅ£ii în cazul în care partenera sa ar face parte din categoria celor care îşi schimbă frecvent dispoziÅ£ia ÅŸi dorinÅ£ele. Pe scurt, concluzia Reginei este că deÅŸi este adevărat că un “geek” petrece mult timp în faÅ£a calculatorului, ei ÅŸtiu să facă o femeie să se simtă unică ÅŸi specială.

www.evenimentul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *