Evenimente

Tirg de cozonaci si bunatati Goodies Expo 2008

Tirgul de cozonaci si bunatati Goodies Expo 2008 este surpriza pe care compania EVOLORE o pregateste pentru sarbatorile de iarna bucurestenilor. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 22-24 decembrie 2008. Sunt invitati producatori, importatori, distribuitori din industria alimentara (panificatie, patiserii, cofetarii, delicatese, vinuri, ciocolaterii etc.), precum si societati care comercializeaza articole care pot deveni daruri de Sarbatori (confectii, cosmetice, bijuterii, jucarii, carti, decoratiuni etc.).

La acest eveniment sunt asteptati peste 150.000 de vizitatori care vor degusta deliciile expuse si vor cumpara cadouri pentru cei mici si mari. Pe parcursul celor trei zile sunt organizate spectacole de binefacere, concerte si concursuri pentru vizitatori, in atmosfera magica a Craciunului (colinde, Craciuni si Craciunite, aroma de cozonac si de vin fiert).

Expozantii pot beneficia pe durata participarii la targ de o promovare maxima, organizatorii punand la dispozitie acestora o zona de interactiune directa cu publicul vizitator: pe scena amenajata special expozantii pot organiza concursuri cu premii, tombole, mini-spectacole sponsorizate.

Targul va beneficia de sponsorizari si parteneriate media care vor asigura o excelenta vizibilitate acestui eveniment.

mobil: 0730 007 310; 0730 006 310 (Romina FLOAREA)
tel: 031 805 32 67
fax: 031 805 32 70
office@evolore.com
http://www.evolore.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *