Concerte

Tine-te de SHOTY in Vama Veche

Vineri, 6 august, terasa The Stage va invita in Vama Veche la un concert eveniment in peisajul muzicii romanesti: concert ROCK sustinut de Shoty – o trupa formata exclusiv din tinere. Intrarea este libera!
SHOTY a debutat in 2008. In prezent, Dana (voce), Adriana (textier, chitara bas), Diana (chitara) si Elena (tobe) au un repertoriu propriu, cu versuri in limba romana prin care transmit mesajul lor despre felul in care evolueaza muzica autohtona. Fetele au inregistrat de curand suficient material pentru a lansa primul album al trupei care va prelua, probabil, numele uneia dintre piese, Ieftin. La inregistrari au colaborat cu membri ai unor trupe consacrate, precum Firma, Kumm, Al Jawala și Mandinga. Cateva piese de pe viitorul album Shoty pot fi ascultat online, la adresa de profil myspace a trupei.
Profil MySpace:
www myspace.com/shotyofficial
Concertul trupei SHOTY este programat sa inceapa la orele 22, toti iubitorii de muzica live au acces liber.
Terasa The Stage a fost deschisa din dorinta de a promova muzica live de calitate, de a oferi o scena atat tinerilor talentati si proiectelor muzicale in curs de afirmare, cat si artistilor consacrati, cunoscuti si iubiti de public.
In lunile iulie, august,septembrie, The Stage pregateste iubitorilor de muzica rock alternativ din Vama Veche, o serie de concerte la care intrarea va fi libera.
Partenerii de promovare ai evenimentelor sunt: ghidul Zile si Nopti, OneDay.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Rockliber.ro, Zeara.
Evenimentul SHOTY live in Vama Veche este sustinut de Radio StudentFM.
relatii presa/evenimente
irina@futurebear.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *