LifeStyle

The Legends Of The Blacktop – super basket la Cluj, Sibiu si Bucuresti

Cei mai apreciati jucatori de streetball din Statele Unite, echipa “Legends Of The Blacktop”, vine in Romania pentru prima data pentru a dezvalui tinerilor secretele profesionalismului lor, si mai ales spre a le oferi sansa de a asista la cele mai spectaculoase meciuri de baschet combinate cu acrobatii unice de mare dificultate.
Disputele dintre “The Legends Of The Blacktop”si echipele locale romanesti de baschet se vor desfasura la Cluj ( 11 septembrie) – Sala Sporturilor “Horia Demian”, Sibiu ( 12 septembrie) – Sala Transilvania si Bucuresti (14 septembrie) – Sala Polivalenta.

Dintre jucatorii care vor participa la acest turneu ii mentionam pe : Professor ( capitanul echipei), Springs, Bad Santa, High Rizer, “50”, Big Swoal si Air Bama, si sunt jucatori activi ai echipei AND1.
“The Legends Of The Blacktop” provin din Statele Unite Ale Americii si au luat fiinta in urma cu 15 ani. In toti acesti ani, echipa a celor mai buni jucatori din dorinta de a promova baschetul ca fiind atat o forma de divertisment cat si un sport ce reprezinta un stimul pentru o viata mai sanatoasa si echilibrata in randul publicului de toate varstele.”The Legends of the BlackTop” au pierdut doar un singur meci in 8 ani de turnee, meciul pierdut fiind disputat impotriva unei echipe formata din jucatori in NBA ,in anul 2005.
The Legends of the BlackTop au participat la mari miscari ale streetball-ului, precum:

– The AND 1 Mixtape Tour ;
– Jocuri Video (NBA Street, NBA Ballers, NBA 2k, Street Hoops);
– Evenimente (ESPN City Slam Dunk,NBA All Star Games);
– Filme de televiziune (ESPN:Streeball.CrossOver,Semi-Pro);
– Diverse spoturi publicitare (Mountain Dew,NBA Allstar Games )

Asociatia pentru Dezvoltarea Culturii si Sportului in Romania pregateste pentru toamna acestui an, un program important de educatie prin sport atat pentru tineri cu varste cuprinse intre 6 – 25 de ani, dar si pentru cei mai varstnici. Indrumarea copiilor si tinerilor din Romania catre activitati sportive si educarea acestora prin sport, reprezinta un pas important in dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a acestora.

De aceea, din dorinta de a preveni sau a diminua obezitatea infantila si sedentarismul tinerilor, ADCSR organizeaza in perioada 10 – 15 Septembrie turneul national “The Legends Of The Blacktop Romania Tour ‘09” .
Biletele pot fi achizitionate, de la casele de biletele ale salilor polivalente sau online prin www.re5pect.ro , www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, pretul biletelor fiind: Cat. VIP – 120 RON, Cat.I – 90 RON, Cat. II – 70 RON, si Cat. III – 50 RON.

www.re5pect.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *