LifeStyle

Terapia Bowen este la No Limits Woman – 1-3 iulie 2011 Sala Palatului

Terapia Bowen se va numara printre participanti, in cadrul evenimentului No Limits Woman desfasurat in perioada 1-3 iulie 2011 (vineri, sambata, duminica) la Sala Palatului.
Toti cei care doresc sa afle ce inseamna Bowtech cu adevarat, sunt asteptati pentru a beneficia de o sedinta de terapie in cadrul expozitiei.

Terapia Bowen este un dar pe care Divinitatea l-a facut omenirii prin intermediul unui om simplu numit Tom Bowen, tocmai pentru a putea ca noi sa intelegem ca a te vindeca nu este chiar atat de greu pe cat pare uneori. O asemenea tehnica este la indemana oricui.
Alexandru IVAN – terapeut bowen grad avansat

Ce este Terapia Bowen (Bowtech)?

Este una dintre cele mai noi terapii alternative, aparute in ultima perioada. Este o tehnica simpla, eficienta si total noninvaziva. Are la baza principiul ca in stare de relaxare profunda, avem capacitate de autovindecare. Cu ajutorul acestei terapii are loc o resetare a organismului. In fiecare dintre noi exista un “doctor interior” care se va declansa un proces de vindecare.

Este o metoda optima de a readuce organismul in echilibru si armonie! Corpul gaseste drumul catre functionarea echilibrata, reinstaleaza mecanismele de auto-aparare si alege un optim, in circumstantele date, pentru cea mai buna stare de sanatate posibila.

In ce consta Bowtech?

Se fac miscari specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locatii precise de pe corp.Exista pauze de cateva minute intre secventele de miscari; acestea sunt foarte importante si necesare pentru a oferi corpului posibilitatea de a prelucra mesajele transmise prin intermediul neurotransmitatorilor.

Rezultatele pot fi remarcabile chiar de la prima sedinta, procesul de auto-vindecare derulandu-se si pe parcursul zilelor urmatoare.Tratamentele se aplica, de regula, la interval de sapte zile. De cele mai multe ori, sunt necesare doar cateva sedinte de tratament, in cazul afectiunilor acute. Terapeutul se poate concentra pe o problema specifica sau se poate adresa organismului ca un intreg, intr-o mainera holistica. Spre deosebire de celelalte terapii manuale, Tehnica Bowen nu foloseste manipulari in forta. Terapeutul nu forteaza organismul pacientului sa execute o comanda, ci permite acestuia sa intreprinda acele actiuni necesare pentru a se auto-vindeca, in propriul sau ritm.

Cine poate beneficia de tehnica Bowen?

Oricine poate beneficia de terapia Bowen de la nou-nascuti la persoane in varsta. Ofera alinare sportivilor, femeilor insarcinate si persoanelor cu nevoi speciale. Se adreseaza organismului la toate nivelurile: fizic, chimic, mental si emotional si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.Are un efect de relaxare foarte profunda, la nivelul intregului corp si faciliteaza declansarea mecanismului de auto-vindecare. Cu toate acestea, nu este nevoie sa fim bolnavi sau sa ne doara ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament Bowen. Este potrivita pentru toti, in orice situatie.

www.terapiebowen.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *