Vedete

Teo Trandafir, mafioata in Dream City

Fosta moderatoare de la postul de televiziune Romantica incepe anul 2008 in forta. Din 20 ianuarie, ea isi reintra in drepturi si incepe prezentarea emisiunii Teo Live la Prima TV, un show dedicat publicului feminin. In plus, vedeta va debuta si intr-un film. De televiziune, ce-i drept. Desi publicul este obisnuit sa o vada pe Teo in ipostaze pozitive, de data aceasta ea va surprinde prin interpretarea unui rol aflat la polul opus. Noua colega de televiziune a lui Huidu si Gainusa va incerca sa intre in pielea unei sefe a mafiei, scrie Cancan.
Productia se va numi “Dream City”, la fel ca formatia compusa din Cosmin Simionica, alias DJ Tom Boxer si Mike Diamondz.
De fapt, cei doi sunt creatorii acestui serial si detinatorii rolurilor principale. Celelalte personaje vor fi interpretate tot de colegi de breasla, cum ar fi Tudor Ionescu de la Fly Project si Anca Parghel, una dintre cele mai mari interprete de jazz din Romania si cea care a colaborat cu Tom Boxer la melodia “Zamorena”, piesa ce s-a bucurat de un mare succes in tara.

Mai departe in Cancan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *