Concerte

Ten Years After – popas la Casa Poporului!

Doar 3 saptamani pana la momentul in care legendele Festivalului Woodstock din 1969 vor sosi in Romania pentru a ne darui un concert exploziv, 100% live.Cei 4 membri ai trupei, Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch vor veni insotiti de staff-ul lor cu doua zile inainte de eveniment, pentru o repetitie generala pe masura evenimentului. Desi este o trupa de renume international, pretentiile membrilor au fost mai mult decat decente.

Singura lor solicitare aparte a fost ca organizatorul sa ofere, la fiecare gustare, cateva portii de mancare vegetariana, semn ca Ten Years After prefera un stil de viata sanatos. Artistii, impreuna cu staff-ul lor, vor fi cazati la hotelul Rin Grand Hotel pe toata perioada sederii lor. Cei 4 membri ai trupei au mentionat ca tin neparat sa faca si un tur al capitalei, vizitand atractiile turistice ale Bucurestiului. Nu vor rata Casa Poporului, avand in vedere faptul ca au auzit foarte multe lucruri frumoase despre aceasta impetuoasa constructie ceausista.
Va reamintim ca show-ul legendarei trupe va avea loc pe data de 22 februarie 2010 la Sala Palatului, iar Riff va fi trupa ce va incalzi atmosfera inaintea sosirii pe scena a “granzilor”de la Woodstock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *