LifeStyle

Targul National Imobiliar (TNI) are participare internationala

Cunoscut ca eveniment definitoriu pentru piata imobiliara din Romania, Targul National Imobiliar (TNI) a reusit sa cumuleze in primele 3 editii cea mai completa oferta imobiliara si financiara. Pana in prezent, la editiile anterioare, au fost prezente in calitate de expozant peste 80 de companii ce activeaza in mod direct in segmentul imobiliar…Oferta de locuinte a fost completata de case de vacanta, terenuri si chiar spatii de birouri si industriale. Trendurile pietei imobiliare au fost date de centralizarea cererii si a ofertei in cadrul celui mai mare eveniment destinat pietei de profil. Pentru editia a 4-a a Targului National Imobiliar, datorita cererii deosebit de mari pentru spatii de expunere venita din partea entitatilor economice direct implicate in segmentul imobiliar, organizatorii au decis ca evenimentul sa se desfasoare in cadrul Palatului Parlamentului. Astfel, expozitia se va intinde pe o suprafata de peste 2000 de mp. Desi numarul standurilor a fost dublat fata de editiile trecute, in prezent, se estimeaza o acoperire de 100% pentru editia de toamna a Targului National Imobiliar.

Ca noutate absoluta se poate nota faptul ca vor prezenta oferte imobiliare concrete, atat firme din Romania dar si din Spania, Italia, Germania si Bulgaria. Piata imobiliara reprezentata in cadrul Targului National Imobiliar cuprinde cele mai de interes zone ale Romaniei dar si zone turistice si rezidentiale din alte tari ale Uniunii Europene. Astfel este foarte bine reprezentat litoralul romanesc, zona turistica din Valea Prahovei, Brasovul, Craiova, Bacaul si zona Adrealului. Pe langa oferte imobiliare din tara, vizitatorii vor gasi apartamente, vile si terenuri pe litoralul Bulgaresc, case de vacanta in Cipru, apartamente si vile in Spania si Germania. Pentru prima data in Romania, in cadrul Targului National Imobiliar (TNI), cei interesati pot lua contact direct cu o oferta imobiliara internationalizata.

Din punct de vedere financiar, vizitatorii vor gasi locuinte pornind de la preturi de 46.000 Euro, case de vacanta cu preturi pornind de la 35.000 Euro si terenuri pentru constructii la cele mai bune preturi ale pietei. Limita superioara a proprietatilor imobiliare ce vor fi scoase la vanzare in cadrul Targului National Imobiliar inca nu a fost stabilita. Pana la acest moment a fost identificata o proprietate de peste 1700 mp locuibili in zona peninsulara a Municipiului Constanta, in imediata apropiere a vestitului Casino, proprietate ce depaseste valoarea de 1.900.000 Euro.

Targul National Imobiliar continua sa fie Kilometrul 0 al oricarei afaceri de succes !

BDOBC Business Center este o companie ce are ca obiect principal de activitate organizarea de evenimente, cu specializare in targuri si expozitii. Realizarile de pana acum ne recomanda in randul entitatilor economice lidere pe diferite segmente de piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *