LifeStyle

Targul Imobiliar PROJECT EXPO, editia de toamna!

Targul Imobiliar PROJECT EXPO isi anunta cea de-a patra editie, in perioada 18-20 septembrie, acesta urmand sa aiba loc tot la Palatul Copiilor din Bucuresti. PROJECT EXPO este primul targ care a fost dedicat programului guvernamental “Prima Casa”, iar prima editie a acestui program s-a desfasurat in perioada 17-19 iulie.

Editia din luna septembrie este cea de-a doua dedicata programului “Prima Casa”. Preturile locuintelor ce au fost prezentate la targul anterior au fost unele foarte bune, majoritatea situandu-se sub suma garantata de stat. Cea mai ieftina locuinta a avut pretul de 19 000 euro.

Pentru prima oara in Romania, in cadrul unui targ imobiliar va fi oferit un serviciu numit: “Prezentare de Produs”. In interiorul unuia dintre pavilioane va fi amenajata o zona in care expozantii vor putea sa prezinte publicului ofertele lor, fie ca sunt ele imobiliare sau produse financiare.

Parteneriatul incheiat intre PROJECT EXPO si Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI) aduce beneficii majore, mai ales pentru agentiile imobiliare. Acestea vor putea benficia de o reducere de 15 % pentru inchirierea standurilor in cadrul acestui targ. Cererea este foarte mare, iar gradul de ocupare al expozitiei se apropie de 80%, cu mai bine de o luna inainte de eveniment, in conditiile in care suprafata de expunere este pentru a doua oara extinsa la 2 pavilioane.

Pentru mai multe informatii accesati: www.projectexpo.ro!

Partenerii principali ai evenimentului sunt: Radio 21, Cancan si NewsIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *