LifeStyle

Târgul de Apartamente CONDOMINIUM ediÅ£ia a lV- a, 14 – 17 februarie – Sala Palatului, aduce 9 proiecte rezidentiale in premiera

Companiile Pro Active Business Communication ÅŸi Plus Media anunţă organizarea ediÅ£iei de primăvară 2008 a Târgului InternaÅ£ional de Apartamente CONDOMINIUM ÅŸi a Salonului de amenajări ÅŸi decoraÅ£iuni interioare CONDOMINIUM – DECO.

Târgul InternaÅ£ional de Apartamente CONDOMINIUM ÅŸi Salonul specializat CONDOMINIUM – DECO vor reuni, într-un spaÅ£iu expoziÅ£ional de peste 1.000 m.p., 42 de companii care îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcÅ£iilor, instituÅ£ii recunoscute din domeniul financiar-bancar precum ÅŸi companii româneÅŸti ÅŸi străine care oferă publicului variante de dotări tehnice ÅŸi amenajări interioare pentru locuinÅ£e.
CONDOMINIUM EXPO va prezenta vizitatorilor 61 de ansambluri rezidenţiale în România, cu o capacitate totală de 16.400 de unităţi, la care se adaugă şi oportunităţi de investiţii imobiliare în ţări ca Spania, Brazilia, Germania, Grecia şi Bulgaria. Aceste proiecte imobiliare oferă un total de 8.200 locuinţe disponibile la vânzare, care totalizează peste 1 miliard si jumătate de euro. Ansamblurile sunt situate în nordul, sudul, centrul capitalei cât şi în împrejurimi, precum şi în staţiunile montane şi pe litoral, iar ofertele externe cuprind, printre altele, 1.200 de apartamente în Spania, 2.000 în Brazilia si 180 in Bulgaria.
Oferta internă este foarte variată, adresându-se diferitelor categorii de cumpărători, cu preţuri începând de la 32.000 euro net pentru o garsonieră si ajungând la 1.500.000 euro (TVA inclus) pentru un penthouse.
De asemenea, 9 proiecte rezidenţiale se vor lansa la aceasta ediţie a CONDOMINIUM EXPO. Un alt punct de atracţie al târgului îl reprezintă proiectele din Spania şi Brazilia, a căror valoare estimată se ridică la peste 200 milioane euro.
Parte tradiţională a evenimentului CONDOMINIUM EXPO, Conferinţa de Real Estate, cu tema Strategia locală pentru dezvoltarea imobiliară la standarde europene, reuneşte dezvoltatori, agenţii imobiliare de top, firme de consultanţă, investitori straini interesaţi de piaţa românească, instituţii bancare şi financiare, reprezentanţi ai autorităţilor şi presă, va avea loc pe 15 februarie, la Sala Regina Maria a Hotelului Hilton.

Prima ediţie regională din acest an a Târgului Internaţional de Apartamente Condominium se va desfăşura la Cluj Napoca, într-o locaţie inedită, Pollus Mall, cel mai mare şi modern centru comercial al oraşului, şi îşi va deschide porţile timp de patru zile, pe 8 mai 2008.

De asemenea, ediţia de toamnă se va desfăşura la Bucureşti, într-un spaţiu extrem de generos, Palatul Parlamentului, între 25 – 28 septembrie 2008.

Târgul Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM a devenit, încă de la prima ediţie, evenimentul de referinţă pentru acest segment al pieţei imobiliare, numărul record de vizitatori, peste 55.000, în anul 2007, fiind elocvent pentru interesul de care s-au bucurat ediţiile anterioare ale evenimentului. Conferinţele pe teme de Real-Estate, organizate în cadrul târgului, au beneficiat de prezenţa a peste 200 de profesionişti din domeniul imobiliar (dezvoltatori, constructori, investitori) precum şi a oficialităţilor locale şi centrale, evenimentul fiind mediatizat pe larg, generând peste 550 de articole de presă scrisă, reportaje şi ştiri radio şi tv.

Partener oficial al evenimentului: BCR
Partener principal: Ozer ÅŸi Real Time
Partener: Domus Stil, Regatta, Seven Hills
Partener conferinţă: UNIM

Detalii referitoare la eveniment puteţi găsi la adresa de internet www.condominiumexpo.eu.

www.condominiumexpo.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *