Evenimente

TARG DE RECALIFICARE, DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA

Pregateste-te pentru cel mai amplu eveniment al anului, TARGUL DE RECALIFICARE, DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA, care va avea loc in perioada 7-8 Mai, orele 10-19 la Hotel Howard Johnson, Sala Platinum.

Vei avea ocazia sa alegi dintr-o mare varietate de cursuri de formare profesionala, dezvoltare personala si specializare pentru gasirea unui loc de munca mai bine platit, pentru o schimbare in cariera sau pentru un inceput de afacere pe cont propriu. Alaturi de Agentiile din cadrul Ministerului Muncii si cel al Educatiei, vor participa cu o gama diversificata de cursuri de formare si firme din domeniul informaticii, managementului, marketingului, resurselor umane, auditului, vanzarilor, limbilor straine si industria frumusetii.

Vizitatorii vor putea participa la o tombola cu premii constand in cursuri de initiere in piata de capital, la workshopuri gratuite organizate de firmele participante si vor putea beneficia de consiliere in pregatirea cv-urilor si in orientarea in cariera.
In calitate de PARTENERI, ne sustin si ne promoveaza initiativa:
– MINISTERUL MUNCII
– AGENTIA NATIONALA PENTRU PROGRAME COMUNITARE IN DOMENIUL EDUCATIEI SI FORMARII PROFESIONALE (ANPCDEFP).

In calitate de INVITAT, ne va fi alaturi CENTRUL NATIONAL DE DEZVOLTARE A INVATAMANTULUI PROFESIONAL SI TEHNIC (CNDIPT).

Pentru mai multe detalii despre firmele participante puteti consulta si www.expopedia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *