LifeStyle

Sustineti departamentul de cardio-chirurgie pediatrica la Marie Curie

Campania Asociatiei “Inima Copiilor” pentru infiintarea departamentului de cardiochirurgie pedatrica la spitalul de copii Marie Curie, desfasurata cu sustinerea Lianei Stanciu si beneficiind de sprijinul Ministerului Sanatatii, cotinua si in luna iunie. Se pot dona 2 Euro prin SMS la 858 pana pe 30 iunie.

In beneficul proiectului nostru, Mihai Margineanu si Damian & Brothers sustin pe 12 iunie un concert caritabil in Club Gossip din Mamaia, iar pe 16 iunie salt & sepper catering organizeaza la Snagov o licitatie de caritate, la care vor participa si vor oferi obiecte de suflet zeci de personalitati si vedete.

Ca urmare a succesului pe care l-a avut campania Inima Copiilor pentru Marie Curie în primele două luni, în iunie, luna copiilor, companii, organizaţii şi artişti s-au alăturat campaniei noastre de strângere de fonduri pentru înfiinţarea departamenutului de cardiochirurgie pediatrică la Spitalul de copii Marie Curie.

E bine sa fii copil la City Mall! – 30 mai 2009

Pe data de 30 mai City Mall a organizat de Ziua Copilului spectacolul „E bine să fii copil!”, care a avut ca invitat Asociaţia noastră şi şi-a propus promovarea campaniei Inima Copiilor pentru Marie Curie. Au fost prezenţi peste 1.000 de copii care au participat sau au asistat la spectacole.

Mihai Margineanu si Damian & Brothers cântă din inimă pentru Inima Copiilor – Concert extraordinar la Club Gossip Mamaia – 12 iunie 2009

Vineri 12 iunie, Mihai Mărgineanu şi Damian & Brothers vor susţine un concert extraordinar la Gossip Mamaia. Fondurile obţinute din biletele vândute vor fi donate pentru înfiinţarea departametului de cardiochirurgie de la Marie Curie.

Concertul se doreşte a fi atât un sprijin material, cât şi o modalitate de promovare a campaniei Inima Copiilor pentru Marie Curie. Organizatorul, Domnul Alexandru Bălţat, şi-a declarat intenţia de a mai organiza astfel de concerte caritabile, în beneficiul Asociaţiei Inima Copiilor, în această toamnă, în Bucureşti.

Licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009 – organizată de salt&pepper catering şi prietenii de la Corte del Fiesta – 16 iunie 2009

În data de 16 iunie 2009, ora  20:00, la Snagov, cu ocazia inaugurării locaţiei Corte del Fiesta, va avea loc Licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia iunie 2009, organizată de salt & pepper catering. Aproximativ 200 de personalităţi sunt aşteptate să doneze obiecte personale, valoroase mai degrabă sentimental decât material, care vor fi licitate în cadrul evenimentului.

Printre cei care au răspuns pozitiv invitaţiei se numără: Amalia Năstase, Romaniţa Iovan, Rita Mureşan, Adriana Bahmuţeanu, Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu, Anca Badiu, Cornel Ilie, Adina Buzatu, Oana Turcu şi Cristian Brancu şi mulţi alţii.

Mai multe personalităţi au donat deja obiecte pentru a fi licitate. Astfel, Dan Chişu a oferit vesta cu care a făcut înconjurul lumii, iar Andrei Hrebenciuc un tablou din colecţia sa personală.

Cum puteţi ajuta

Campania de strângere de fonduri se desfăşoară între 1 aprilie şi 30 iunie. Până acum s-au strâns peste 400.000 Euro din suma minimă de 500.000 Euro necesară pentru început.

Cei care vor să ajute pot dona 2 Euro prin SMS la 858. Numărul este oferit gratuit de Cosmote, Orange şi Vodafone. Nu se percepe TVA.

De asmenea se pot face donaţii în cont sau online pe site-ul Asociaţiei, www.inimacopiilor.ro.

Tot pe site, pot fi găsite detalii despre proiect şi despre mersul campaniei.

Campania a primit din partea CNA calitatea de campanie de interes public (hotararea 4241 din 19.03.2009).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *