LifeStyle

Super reduceri pentru felicitarile de Craciun “Ferdinando Fama”!

Ferdinando Fama, lider la nivel international in domeniul producerii de invitatii si felicitari pentru diverse evenimente importante, a inceput sezonul discounturilor. Peste 30 de modele pe stoc, cu preturi cuprinse intre 1.5 – 3 Ron va asteapta sa le oferiti clientilor si partenerilor de afaceri cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Colectia “Christmas Business Line” contine o gama variata de felicitari de Craciun in ton cu tendintele internationale in design, avand in portofoliu modele variate de la cele clasice si elegante, formale sau haioase, pe cartoane de cea mai buna calitate, in diverse culori si cu imprimeuri in relief. Fiecare felicitare poate fi personalizata cu logoul si sloganul companiei si va lasa cu siguranta o impresie de neuitat clientilor si partenerilor de afaceri.

Atentia la detaliu, cunosterea texturii materialelor, folosirea unor cartoane deosebite au facut ca modelele Ferdinando Fama sa fie apreciate de persoanele pentru care calitatea si rafinamentul sunt atuuri esentiale. 

Felicitari de Craciun pe www.ferdinandofama.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *