Vedete

Adela Popescu si Ioan Isaiu, jurati "In al 9-lea cer"

Duminica, 14 septembrie, de la 16.30, timp de 2 ore, trei fete care au trecut de focul preselectiilor vor intra in competitie in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii care schimba vieti, “In al 9-lea cer”.

Primii care le vor da note sunt indragitii actori Adela Popescu si Ioan Isaiu, protagonistii comediei romantice “Ingerasii”.

Alaturi de ei in juriu se vor afla, in calitate de membri permanenti, rectorul UNATC, Gelu Colceag si profesorul Mircea Gheorghiu.

Adela este emotionata de reintalnirea cu fostii colegi: “E o postura noua pentru mine in care recunosc, mi-am dorit sa fiu cat timp am prezentat primul sezon.

Voi sta alaturi de 4 barbati pe care ii admir, 2 imi sunt profesori, unul coleg de filmare iar cu celalalt am prezentat primul sezon al emisiunii.

Cel mai greu va fi insa sa dau note concurentelor, mai ales ca stiu cat de mult isi doresc sa-si indeplineasca un vis.

Am trecut si eu prin aceste emotii si vreau sa stie ca, inainte de a fi un jurat, sunt un sustinator al lor.”

Andreea Haisan, Georgiana Cires si Alexandra Carpo sunt cele trei concurente care se vor lupta in prima editie pentru un loc in semifinala. Cabral si Andreea Patrascu , prezentatorii emisiunii, vor fi tot timpul alaturi de ele si le vor incuraja in momentele grele.
Surse: Acasa TV


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *