LifeStyle

Steaua – Dinamo, de la 20.30

Steaua – Dinamo se joacă diseară, de la ora 20.30. Dacă în anii trecuţi o astfel de încleştare putea fi decisivă în lupta pentru titlu, acum celor două mari rivale, clasate pe 5, Steaua, şi 6, Dinamo, le-a rămas de apărat doar orgoliul, spune Realitatea. Unul rănit de mai multe ori pe parcursul acestui sezon dezastruos pentru amândouă şi în care o victorie în faţa marii rivale ar conta cât un trofeu.

Steaua – Dinamo

După ce echipele de pe podium, Oţelul, Timişoara şi Vasluiul, au pierdut puncte în etapa disputată la sfârşitul săptămânii, atât în Ghencea, cât şi în Ştefan cel Mare se speră la o victorie care le-ar readuce pe cele două foste mari forţe ale fotbalului mioritic în lupta de la vârful clasamentului.

Steaua are 46 de puncte şi o victorie ar apropia-o la cinci “lungimi” de locul întâi, iar Dinamo ar veni la şapte puncte de liderul Oţelul şi la 6 de locul doi, care duce în Liga Campionilor.

Istoria este până acum de partea dinamoviştilor, care în 123 de meciuri disputate până acum au câştigat 44. În alte 24 de partide s-a impus Steaua, iar 45 s-au încheiat la egalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *