Evenimente

Stagii pe Bune: 600 de studenți vizitatori

În weekend-ul trecut, 18 companii participante la Stagii pe Bune au fost vizitate de peste 600 de studenți pasionați de domeniul IT, dornici să aplice cunoștințele teoretice învățate în facultate. Evenimentul s-a desfășurat la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica București.

Oportunitățile profesionale prezentate sunt predominant în București, dar au fost prezentate și oferte interesante de la companii din Iași și chiar din Sofia. Prezentările au fost făcute de ingineri și manageri care au avut misiunea să explice studenților cât mai clar proiectele pe care vor lucra și ce activități vor desfășura în timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment au fost Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1&1 Internet Development, Thales, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

Înscrierea în programul “Stagii pe Bune” continuă pe site-ul www.stagiipebune.ro și este gratuită atât pentru studenţii şi masteranzii care doresc să urmeze un stagiu, cât și pentru companiile ce oferă poziții de stagiu. Programul Stagii pe Bune este organizat de Asociația Studenți și Profesioniști IT&C (ASPI) cu sprijinul ANIS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *